خوشبحالت چقدر حسرت بهت میخورم ...
مزاحم شدم که ازتون یه راهنمایی بگیرم .
من امسال میرم کلاس یازدهم حسابداری در هنرستان فنی و حرفه ایی .
خب یه موضوعی را باید بهتون بگم که من از بچگی علاقه خاصی به پزشکی داشتم و هنوزم دارم . هدفم همیشه این بود که پزشک بشم ، و همیشه درسخون بودم و سال هفتم معدلم ۱۹ و سال هشتم معدلم ۱۸ و اما سال نهم!
باید یه قسمتی بگم که از سال نهم ام هستش .
خب این رو میدونید که سال هفتم و هشتم و نهم روی هدایت تحصیلی تاثیر میزاره .
خب من توی سال نهمم یه اتفاق بدی افتاد .
من در سال نهم یکی از بزرگترین اشتباهات ام این بود که رویای پزشکی که داشتم رو به یکی از دوستانم گفتم و همونجا بود که ضربه بدی خوردم ، توی سال نهم من از طریق دوستم وارد یه رابطه با یه پسری شدم و ضربه بدی خوردم ، نمیخوام راجب اش زیاد صحبت بکنم چون حالم بدتر میشه و به سختی تونستم فراموشش بکنم ، از این ها بگذریم که هرشب اشک میریختم بخاطر اینکه منو گذاشت کنار و ... و دقیقا همون زمانی بود که من داشتم امتحان های هماهنگ نهم رو میدادم و متاسفانه نتونستم معدل خوبی بگیرم ، معدلم شد ۱۶ . و در هدایت تحصیلی رشته تجربی نیوردم 🥲💔
و همون دوستم که بهم ضربه زد تموم حرفاش دروغ بود و خودش درس میخوند و فقط بچه های درسخون رو توی دام دوست پسر مینداخت تا ضربه ببینند و خودش رفت رشته تجربی
🥲💔
نمیدونم چی بگم دیگه ولی حالم اصلا خوب نیس اما اینا بگم تحقیق کردم و دیدم که اگه دیپلم حسابداریم را بگیرم میتونم کنکور تجربی بدم اما حالم از خودم و سرنوشتم بهم میخوره از اینکه نتونستم تجربی بخونم و حسرت پزشکی ب دلم موند ... الان نمیدونم واقعا میتونم دروس تجربی را با کمک کلاس های کمکی بخونم و موفق میشم تو کنکورشون؟ گاهی اوقات به خودم میگم دبیرستان های نمونه دولتی هستن یا دبیرستان های تیزهوشان و من اخه از فنی و حرفه ایی مگه پزشکی میتونم قبول بشم!
هر شب اشک میریزم با وسایل های اسباب بازی پزشکی که تو بچگی داشتم ، حتی یه کارت درست کردم که مثلا دانشکده پزشکی قبول شدم و هرشب فیلم های جراحی میبینم و با آهنگ غمگین اشک میریزم ، زندگیم داره میپاشه به هرکی میگم ناامیدم میکنه ولی من امید دارم پزشکی قبول بشم ، نمیدونم از این میترسم پزشکی حسرت بشه و بمیرم ..
واقعا خسته ام🥲💔
میشه باهام یکم همدردی بکنید؟