ایا به کسی ربطی داره من چندتا بچه بایید بیارم؟؟یا وقتی باردارم بهم پیشنهاد سقط میدن؟مگه اونا میخوان خرجشو بدن یا بزرگش کنن؟من نمیدونم چرا یه قضیه شخصی اونم بچه دار شدن که تو قلب هر مادری هست رو انقدر سطحی میگیرنش؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یک عدد عشق چای☕️🫖بفرما چایی؟ ترک زبان !!!!عاشق تنهایی...کیوت هسدم از همون واقعیای بی میک آپ😏گشتم نبود،نگرد نیست 🤤دوسداشتم سنمو زیاد نوشتم....چگونه خودت را ساختی؟ زخم ب زخم جوابمه ! امضاهای یه سریاتونو خیلی دوسدارم اما حسش نیست بخوام به اندازه همونا بنویسم یا به همتون بگم وای امضات هاهاها🤣 تیکر بلند شدن موهام و چن تا هدفمه دوسداشتم بزارم آبی چون تیکرش قشنگ بود💙😌
بله مردم دوست دارن بجای بازی کردن تو میدان خودشون برن بازی میدان های دیگه رو بهم بزنن چون اکثرا حسودن و دشمن و زندگی خوبتو موفقیتت قابل هضم نیس برای اونا
تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم