2777
2789
عنوان

پیج کسب و کار اینترنتی

75 بازدید | 14 پست

بچها ی پیجهای اینستا هست کسب و کار اینترنتی 

تایپ 

ویرایش 

خلاصه نویسی 

گویندگی 

........

بعد من خواستم ثبت نام کنم 

چون خونم ساعت بیکاری دارم برا اینجور کارها لیسانس هم دارم واردم به کار

شرایطو پرسیدم یکیشون گفت۸۰حق ثبت نامه

یکیشون گفت ۱۰۰ حق ثبت نامه

اینم بگم میگه کارمون قانونیه و استعلام پلیس فتا 

و نماد 

اینا داره 

از واریزیهای هر روزشونم  عکس میزاره و استواری 

کسی هست تو اینجور کارهای باشه 

اعتماد کنم حق ثبت نام بدم یا نه 

تورو خدا کسی هست بیاد بگه 

خیلی به کارش نیاز دارم 

از ۹۸ عضو بودم کاربریم رمزشو فراموش کردم خطم عضو کردم .خدایاشکرت بابت تمام داشته هام 💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگا منم ثبت نام کردم درسته ولی خب بعدا ک عضو شدی باید اون فایل هایی ک میگن رو خریداری کنی 

ینی مثلا ی فایل گویندگی ۳۰ تومنه ک باید پرداخت کنی و فایل رو بخری و بعد با پرداخت دستمزد بهت برمیگردونن

نگا منم ثبت نام کردم درسته ولی خب بعدا ک عضو شدی باید اون فایل هایی ک میگن رو خریداری کنی  ینی ...

اها 

بعد شما الان کار میکنی ؟؟؟

از ۹۸ عضو بودم کاربریم رمزشو فراموش کردم خطم عضو کردم .خدایاشکرت بابت تمام داشته هام 💙
بقیه رو نمیدونم اما برای تایپ باید فایلها رو بخری بعد میزارن تو گروه هرکی سریعتر تایپ کرد به اون پول ...

چه بد 

نگا منم ثبت نام کردم درسته ولی خب بعدا ک عضو شدی باید اون فایل هایی ک میگن رو خریداری کنی  ینی ...

بعد که خریدی ۳۰ 

انجام دادی احتمال رد کار و قبول نکردن هست 

بعد چقد مگه دستمزه ۳۰ بخریش

ن دیگ چون باید هی پول بدی گفتم شاید قبول نشم پولم بره برا همین ادامه ندادم

خدا خیرت بده من پول ثبت نامم مدارم الان برم هی پول بدم 😊😊😊😊😊

خدا خیرت بده من پول ثبت نامم مدارم الان برم هی پول بدم 😊😊😊😊😊

مثلا یه درصفحه تایپ میدن با کلی نمودار و شکل بعد ۲۵ تومن براش میزارن بعد هر کی زود تر انجام بدا 

فایل های با حقوق زیاد هم خریدنی من خیلی کار فرستا م که از کاری انتخابی بهتر بود ولی نشد پول ثبت نامت هم در نمیاو

سلام

بعد که خریدی ۳۰  انجام دادی احتمال رد کار و قبول نکردن هست  بعد چقد مگه دستمزه ۳۰ بخریش

نمیدونم اصن هیچی یادم نیس من اون موقع با ۳۰ هزار تومان ثبت نام کردم 

الان مثلا ۶۰ ۷۰ پول فایله بعد ۱۲۵ پول دستمزد ک اگ قبول بشی پول خرید فایل رو هم بهت برمیگردونن