2777
2789

آخ آخ

امان از ریاکاری...

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست 💙من امیدم به خدا💖بعد خدا هم به خداست💫تو همانی که دلم لک زده لبخندش را 🖤 او که هرگز نتوان یافت همانندش را🥀              یه صلوات واسه شادی روح باباجونم می فرستید؟🙏🏻🥀                     آقایون درخواست دوستی ندن🤚🏻        تا نیایی گره از کار بشر وا نشود💚درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود🌱 یا اباصالح المهدی (عج) ادرکنی🍃

نماز صبح بعدش زیارت عاشورا سوره یاسین نادعلی بعد نماز ظهر ذکر یا جواد الائمه و بعد نماز مغرب هروز یه دعایی سوره ای چیزی میخونم تاپیک میزنم و خانمای اینجارو دعا میکنم

که تو خداوند رویدادهای محالی💫🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر روز میرم تو دفتر خاطراتم برای خدا نامه مینویسم از نعمت هاش تشکر میکنم درد دلهام رو بهش میگم  فقط همینا

من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره
نماز صبح بعدش زیارت عاشورا سوره یاسین نادعلی بعد نماز ظهر ذکر یا جواد الائمه و بعد نماز مغرب هروز یه ...

چ خوب خیلی هم عالی ،ان شاالله همیشه با ثبات باشین ،بزای منم دعا کنید 

ذکر جوادالئمه برای افزایش رزق خوبه درسته ؟؟ 

نماز صبح بعدش زیارت عاشورا سوره یاسین نادعلی بعد نماز ظهر ذکر یا جواد الائمه و بعد نماز مغرب هروز یه ...

میشه برا من دعا کنی ادم خوبی بشم خیلی کینه ای شدم از دلم پاک نمیشه بدیا برا سلامتیمم دعا کن 

هر روز میرم تو دفتر خاطراتم برای خدا نامه مینویسم از نعمت هاش تشکر میکنم درد دلهام رو بهش میگم  ...

خیلی خوبه عزیزم عااالیه ک از نعمتهاش تشکر میکنیم 

مهمترین نعمت سلامتی هست ، خیلی ها تو این دنیا ازش محرومن 

واقعاااا خداروشکر 

اگ دوس داشتی نمازت رو شروع کنی خیلیییی هم عالی میشه عزیزم ،البته من خیلییی گناه کارم ،فقط گفتم پیشنهادی داده باشم 

اگ اول وقت بخونید عادت میکنید 

چ خوب خیلی هم عالی ،ان شاالله همیشه با ثبات باشین ،بزای منم دعا کنید  ذکر جوادالئمه برای افزای ...

بروی چشم 

عزیزم من برای فروش خونمون و خرید خونه میفرستم یکی از خانمای اینجا گفت ۱۰۰۰ تا روزی تا ۱۴ روز برام دعا کنید تروخدا آرزو هست اسمم

خیلی خوبه عزیزم عااالیه ک از نعمتهاش تشکر میکنیم  مهمترین نعمت سلامتی هست ، خیلی ها تو این دنی ...

چی بگم والا آدم مذهبی نیستم ولی واقعا به خدا و خواست و ارده اون در زندگی ایمان دارم و یجور دیگه با خدا احساس نزدیکی میکنم

من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره
میشه برا من دعا کنی ادم خوبی بشم خیلی کینه ای شدم از دلم پاک نمیشه بدیا برا سلامتیمم دعا کن 

عزسزم مهمون محتاجیم ،شمام منو دعا کنید 

چشم اگ خدا قبول کنه حتما ،اگ میخاین اسم بگین تو نماز شب بگم 

و اینکه برای کینه هرچیزی اذیتتون می‌کنه خودتون وارد عمل نشید بسپارینش ب خدا ،بخاطر خدا گذشت زیادی انجام بدین اونوقت می‌بینید خدا چقد سمتتون میاد 

چی بگم والا آدم مذهبی نیستم ولی واقعا به خدا و خواست و ارده اون در زندگی ایمان دارم و یجور دیگه با خ ...

همون ک ب خدا زیاد فکر میکنید خیلیییی ارزش داره و خداوند خیلی خوشحال میشه ،ولی ببخشید البته اینو میگم اگه فقط همین نماز رو بخونید کلی بهتون کمک میشه تو تمام وسایل خودمم تا ۲۸ سالگی اصلا نمیخوندم ولی الان شکر خدا ۳سال شروع کردم ،بحددددی کمکم شده ک دوس دارم ب بقیه هم بگم کلا آرامش خیلی زیادی آدم میگیره دیگ براحتی چیزی آدمو اذیت نمیکنه 

علی ناد علی چ اثراتی داره عزیزم ؟

اثراتش زیاده من یکبار چله برداشتم دقیقا شب چهلم خواب دیدم دم در خونه حضرت علی ایستادم با چادر نمازم دارم در خونش رو میزنم