2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک زگیل تناسلی

335 بازدید | 19 پست

خانما توروخدا هر چی اطلاعات راجبش دارید بهم بگید از وقتی اون خانم تاپیک زده دارم گریه میکنم در به در دنبال دکتر زنانم وقت نمیدن.من یکساله میرم لیزر ستگاهشم از اون تماسیا بود تاپیکو دیدم آینه بردم خودمو معاینه کنم انتهای واژنم یه جوش گوشتی ریز هست .فقط سواللمو جواب بدید تورو عزیزتون .آیا زگیل تناسلی ممکنه حتی بدون علایم ظاهری مثل جوش باشه .از زمان خطر تا ابتلا و ظاهر شدن علایم چند روز طول میکشه😭😭😭😭

بله عزیزم میشه بدون جوش هم باشه

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه سری لیزرت شخصی نیس مال خودت؟ ی زائده گوشتی هس ک اگه فشارش بدی دردت میگیره تو نت سرچ کن ببین شبیه اون عکسا هس یا ن

دی شیخ با چراغ همی گشت گرد شهر، کز دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست🌱

اره ممکنه بدون علایم باشه من شوهرم داره من تستم منفی بود بعد چهار سال تست دادم منفی بود  واسکن زدم الان بعد زایمانم  زده ...ولی بری دکتر دونه رو ببین میفهمه بعدش از میدع اکه مشکوک باشه برا داخلی ونوعش با ازماشش مشخص میش مثل همین پاپ اسمیر نمونه مییرن ولی اسمش زنوتایپ اچ پی وی هس  از لیزر هم کم پیش میاد بگیری چون ضدعفونی کامل یشه بیشتز از شوهر یا شریک جنسی میگیره

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

زگیل تناسیلی ۱۰۰نوع داره 

نوع ۱۸سزطان دهانه رحم میاره 

گاهی وارد بدن میشه و‌طی دو سال دفع میشه 

باید سیستم ایمنی بدن رو تقویت کنی 

ورزش اب فراوان میوه سبزیجات 

استرس نداشتن 

و حتما تحت درمان بودن 

#نه به حجاب اجباری »
اره ممکنه بدون علایم باشه من شوهرم داره من تستم منفی بود بعد چهار سال تست دادم منفی بود  واسکن ...

تو نت خوندم از لیزر هم میشه حتی اگه دستگاهو الکل بزنن به همون سرعت ضدعفونی نمیشه

قابل درمانه یا نه

گفتم که بعضیا خود به خود از بدن خارج میشه 

ولی خیر این بیماری درمانی نداره متاسفانه فقط کنترل میشه 

و‌ضایعه برداشته میشه 

ولی عفونت توی خون از بین نمیره 

#نه به حجاب اجباری »