سلام من دوجلسه لیزر رفتم جلسه اول نصف بازو رونزد گفت بزار بیاد ببینم کرکی نباشه .جلسه دوم گفت نازکه نمیشه ولی یه نقطه رو گرفته بودم که موی ضخیم داشت یه دونه اون دایره که زده موهاش نصف شده.خیلی هم کم نیست موهاهم که به چشم نیاد.حالا بنظرتون این جلسه بدم بزنه بازومو یا ضخیم میشه؟
ن اگ نازک نزنه مرکز ک من رفتم دیروز اینجور گف میگم ی یزی من ی کم موی کم در دو میل مو طولش بود روش زد ولی هوز هس یعنی مو نسوخته بود ب نظرت دستگاهش خوبه ؟؟
کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
ن اگ نازک نزنه مرکز ک من رفتم دیروز اینجور گف میگم ی یزی من ی کم موی کم در دو میل مو طولش بود روش زد ...
بقیه قسمتا جواب داده؟آخه من جلسه اول خیلی خوب برام جواب داد ولی مثلا انگشتام نریخت.ولی جلسه دوم انگار درجشو کم کرد یا بی دقت زد خیلی تغییر نکرد تازه بعضی جاها که رفته بود اومد
اگه ی روزی عصبی یا ناراحت بودم کسی ازم دلخور شد حتما بفرماید ازتون عذر خواهی کنم🌼گاهی فکر می کنم آمدنت به زندگیم هیچ برایم نداشت جز اینکه بفهماند تا چه اندازه میتوانم تحقیرشوم،صبور باشم،غمم را تلنبار کنم و تظاهر کنم که عشق همین است..تظاهر مثل رویاندن گل مصنوعی ایست اما عشق روییده شدن خودجوش است،حتی اگر میان سنگ باشد.❤🩹