سلام میخام براتون ی چی تعریف کنم نمیدونم چرا اینجوری شدم من چن شب پیش خودم اومدم تو اتاق خوابمون خوابیدم شوهرم داش فیلم میدید و رفته بود دسشویی من تو حالت خواب و بیداری گوشیم زنگ خورد ی خانمی بود منو با اسم اصلی خودم صدا میکرد من چون ۲ اسمه هستم و اسم اولمو دوس نداشتم تغییرش دادم ولی اون داش منو با اسم خودم چن بار صدا کرد من تو حالت خواب اومدم همونجوری ک روی تخت بودم شوهرمو صدا زدم ولی ی خانمی ک شکل یکی ار آشناها بود اومد تو اتاق یهو روی تخت ب صورت دارو دستو پاهامو محکم گرف و موهامو میکشید از پشت و گردنم ب شدت درد گرفته بود چون خیلی بد داش موهامو از پشت میکشید من هرچی میخاستم جیغ بزنم نمیتونستم یهو با حالت وحشت از خاب پریدم شروع گردم گریه کردن دیگ شوهرم اومد آب آورد حرف زد آروم شدم خوابیدم ۲ شب بعدش برای نماز صب بیدار شدم تو سرویس بهداشتی بودم یکی ۳ بار ب اسم صدام کرد اومدم دیدم شوهرم خابه محل نذاشتم نمازمو خوندم خوابیدم فردا از شوهرم پرسیدم تو صدام میکردی گف ن من ی خاب عمیقی بودم اصلا نفهمیدم تو پاشدی از جات اصلا آدمی نیستم ک بگم توهم زدم یا خیالاتی شدم یا فیلمی دیدم اصلا من چون تنهام همیشه تو خونه اصلا فیلم ترسناک نمیبینم ولی خیلی بعد این جریانات میترسم اصلا نمیدونم چیکار کنم سوره جن رو گذاشتم چن بار
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!