2777
2789
عنوان

این شوهرم دلمو خون کرده

308 بازدید | 14 پست

همه چیش خوبه غیر پول جمع کردنش .اصلا شمه اقتصادی نداره .همه حقوقشو ک با زحمت بدست میاره یا خرج چیزای الکی میکنه یا با سرمایه گزاریای نادرست به باد میده 

از کسیم حرف شنوی نداره چون مغروره و از اشتباهاتش درس نمیگیره

منم هی قناعت میکنم میبینم بیفایده است .من این وسط ضرر میکنم .بخوامم خرج کنم مثل اون میشم با اون دیگه تفاوتی ندارم 

ای خدا چیکار کنم از دستش .بعد 8سال هنوز نتونسته خونه بخره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه اهل لج نیست، هر از گاهی از دیگران تعریف کن 

مثلا بگو فلانی دیرتر از ما عروسی کردن ولی زودتر خانه خریدن 

یا از پس انداز کردن یکی تعریف کن 

یک آتیش توی ذهنش روشن کن 😜 

هر حادثه ای که در اجتماع اتفاق میفته ، همه ی ما زنجیر وار بهم ربط داریم. یکی اثرش رو زود میزاره یکی دیرتر .شمایی که انگشت اتهام رو میگیری سمت کسی ، سه تا انگشتت به طرف خودته. ❤️❤️❤️من زنم ، مولا علی من را ریحانه خطاب کرده،  من مادرم ، من نور خانه ام ، هر بار شیری که به نوزادم میدهم ، مثل آزاد کردن یک بنده است ، یک لیوان آبی که دست همسرم میدم برتر از یکسال نماز شب و روزه گرفتن است ، موقعی که دیگ غذا را میشورم خداوند هم گناهان من را میشوید، هر بار به موی فرزندانم شانه بزنم خداوند به ازاء هر مو حسنه ای میدهد و گناهی را پاک میکند (احادیث ائمه س ) خانه  مقدس است ، خانواده مقدس است. خانه ی من حریم پاک خداوند است. سخنرانی شهید سلیمانی در مقر توپخانه جبهه مقاومت در سوریه : ما بعد از اینکه میگوییم مدافعان حرم ، فکر میکنیم ‌مدافعان حرم خلاصه است ‌فقط در این دو حرم مقدس  عزیز سیده رقیه و سیده زینب . کل جمهوری اسلامی حرم است . وجوبش کمتر از حرم سیدالشهدا نیست ، کل جمهوری اسلامی.      گستردگی این حرم بیش از گستردگی حرم حضرت زینب سلام الله علیهم است.      
ای خواهر ماهم چند ساله عروسی کردیم ن ماشین ن خونه.خرج الکی هم نداریم.اما وضع بد و گرونه.ب امید خونه ...

اخه این چندتا فرصت خوبو ک میشد با کمی تلاش بخریم رو با غرور خودش از دست داد .هیچ وقت نمیتونم بابت اونا ببخشمش .خانواده فلان شده اش گفتنش بیا باغ بخر رفت به خرف اونا توش کلی هم ضرر کردیم ...قبل خرید باغ گفتمش نخر گریه کردم گفتمش الان باغ واسه چیمونه گوش نکرد 

بعدشم خودش سرش به سنگ خورده باز میگه بخاطر موج منفیای توهه .نمیپذیره اشتباهاتشو 

یه بار گند زد بزار برو تا کارت درامدش بده دستت

حتما اونم میگه چشم بفرما ...مردا رو نمیشناسی .

تنها فکری ک به ذهنم میرسه درخواست مهریه است اونم نمیشه بزارم چون ممکنه ناراحتی پیش بیاد 

بازم شما باغ رو دارید منظورم زمینش هست ما همونم نداریم

کلشو بزاری 300میلیون نمیشه درصورتی ک از اول پولمون همون مقدار بود رشدی نکرد .اگر چند سال پیش همونو خونه خریده بود الان چند برابر میشد.خدا نبخشه اوناییو ک باعث و بانیش شدن

حتما اونم میگه چشم بفرما ...مردا رو نمیشناسی . تنها فکری ک به ذهنم میرسه درخواست مهریه است اونم نمی ...

وقتی بزاری بری و گند بالا اورده باشه مجبور میشه

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

وقتی بزاری بری و گند بالا اورده باشه مجبور میشه

خوب بعضی کارا تبعات بیشتری داره .درسته دلم اذیته از دستش ولی خوب ترک منزل توسط زن هم از دادگاه میتونه میگیری کنه عدم تمکین بگیره .بعد مردای مغرور اهل ناز کشیدن نیستن 

خوب بعضی کارا تبعات بیشتری داره .درسته دلم اذیته از دستش ولی خوب ترک منزل توسط زن هم از دادگاه میتون ...

برای هر موفقیتی باید ریسک کنی 

مردی ک زنش بزاره بره دنبالش نره بره عدم تمکین و.. بگیره ک مرد زندگی نیست

شما خودتون هی دست کم گرفتین به طرف پر و بال دادین براتون شاخ بشه 

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹