2777
2789
عنوان

بارداری ناخاسته

| مشاهده متن کامل بحث + 1030 بازدید | 35 پست
نه باردار نیستی اگرم بودی مشکلی نیست الکی نزن خودتو ناقص کن حالا تو عقد یا بعد عروسی بچه تونه دیگه

😨😨😨😨😥وااااااای نه تو رو خدا 

باید ببخشید من هنوز پرده آمو دارم بعد حاملگی خیلی زور داره 

منم دوساله طبیعی جلوگیری دارم و هردفعه یکی دوروز عقب جلو میشه😁

خیلی بده یعنی ما تا تهش فکر میکنما که کی به دنیا میاد چی میشه و.... ولی واقعا به خاطر یه سری مسائل اصلا امکانش نیس برام که باردار شم

Belle سابق

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمال بارداری اینطوری خیییلی کمه. به خاطر استرس عقب انداختی. یه جوشونده گرم بخور مث رازیانه. اویشن ...

آخر مهر یا نهایت آبان عروسیمونه ولی العان اصلن نمی‌خوام بچه ای به دنیا بیاد

خیلی بده یعنی ما تا تهش فکر میکنما که کی به دنیا میاد چی میشه و.... ولی واقعا به خاطر یه سری مسائل ا ...

اگه امکانش نیس درست جلوگیری کن پس 

من ازماه پیش اقدام شروع کردم و مشکلی با بچه دار شدن ندارم براهمین طبیعی انتخاب کردم

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
اگه امکانش نیس درست جلوگیری کن پس  من ازماه پیش اقدام شروع کردم و مشکلی با بچه دار شدن ندارم ب ...

ما الان ده ساله همیشه از کان... استفاده میکنم فقط این ماه اینطوری شد برا همون استرس دارم

Belle سابق
آخر مهر یا نهایت آبان عروسیمونه ولی العان اصلن نمی‌خوام بچه ای به دنیا بیاد

خیالت راحت باشه باردار نیستی عزیزم.‌ایشالا زمانی که دوست داری اتفاق بیفته. 

خدایا از راهی که با امید میروم،  مرا با اندوه برنگردان.  🤲🏻💫