2777
2789
عنوان

بارداری ناخاسته

| مشاهده متن کامل بحث + 1030 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمال بارداری اینطوری خیییلی کمه. به خاطر استرس عقب انداختی. یه جوشونده گرم بخور مث رازیانه. اویشن و زعفرانم خوبه باعث میشه زود بشی

خدایا از راهی که با امید میروم،  مرا با اندوه برنگردان.  🤲🏻💫

اگه منی داخل نره چطور ادم حامله بشه؟ 😐 با پیشاب درصدش خیلی پایینه کسی حامله بشه  حامله نیستی ...

من که دارم از استرس دیونه میشم اوایل دوره قبل از تخمک گزاری دو سه بار جلوگیری طبیعی داشتیم چون همیشه با کان... واقعا استرس دارم هر روز دارم آویشن و زعفرون و... میخورم دلم نمیخواد باشم واقعا شرایط بچه دیگه ندارم خیلی اشتباه کردم

Belle سابق
من که دارم از استرس دیونه میشم اوایل دوره قبل از تخمک گزاری دو سه بار جلوگیری طبیعی داشتیم چون همیشه ...

منم دوساله طبیعی جلوگیری دارم و هردفعه یکی دوروز عقب جلو میشه😁

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖