سلام مامان ها ی عزیز.پسر من هفت ماه و نیمه.کاملا گردنشو نگه میداره .غلت میزنه و دمر میشه اسباب بازی و محکم تو دسترس نگه میداره و ارتباطش هم خوبه فقط اینکه هنوز نمیتونه بشینه و کمرش خم میشه رو به جلو و سینه و چاردست وپا هم نمییره و اینکه هنوز پا نمیگیره یعنی وقتی زیر بغلشو نگه میدارم پاشو نمیزاره رو زمین و پنجه و انگشتاشو میزاره رو زمین تو نت سرچ کردم خیلی نگران شدم کسی تجربه ای داره واقعا نگران شدم از دیشب خواب به چشمم نیومده تا کی وقت داره این حرکت ها رو بره؟ الان نیاز هست ببرمش دکتر ؟؟شما هم این مشکلو داشتین؟؟واقعا ذهنم درگیره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام در مورد زمان من اطلاعی ندارم ولی باید همه مراحل داشته باشه یعنی سینه خیز بره بعدچهار دست وپا بعد راه بیوفته چون هر مرحله ای جابیفته بعداً ممکنه به صورت مشکلاتی خودشاتومدرسه نشون بده
پسر من الان یازده ماهه ش نق نقو و گریه و بغلی هست فقط سینه خیز میره و میشینه ...
پسر منم نق نقو هست مدام نق میزنه میخواد بغل باشه😔پسرم خوب غلت میزنم و دمر میشه ولی سینه و چهار دست و پا نه اسباب بازی جلوش میزارم سعی میکنه بگیردشون ولی نمیتونه و گریه میکنه
عزیزم پیش دکتر بردینیش واسه معاینه ؟؟ اصلا لازم هست ببرم پسرمو دکتر ؟؟چیکار کنم که زودتر راه بیفته و ...
نه معاینه واسه چی، آخه وقتی سیر تکاملش کاملا طبیعیه احتیاج نیست، بچه اولم نه غلت زد نه سینه خیز نه چهار دست و پا ،یه هو پاشد راه رفت، روی پنجه ایستادن هم طبیعیه