2777
2789
عنوان

تاخیر در حرکت سینه خیز و چهاردست و پا

| مشاهده متن کامل بحث + 5907 بازدید | 50 پست
گلم اینکه پاهاشو صاف نگه نمی‌داره موقع ایستادن نگرانم می‌کنه رو پنجه وایمیسه  نشستن هم میشینه و ...

راستش من اصلا یادم نمیاد پاهاش  رو این سن صاف می‌کرد یا نه چون بچه ام بزرگه الان

یه متخصص اطفال ببر خیالت راحت بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلش سینه خیز می‌رفت ؟؟ کی نشست بدون کمک؟الان هفت ماه و نیمشه ولی اصلا تلاشی برای سینه رفتن و چهاردس ...

عزیزم دختر من ۱۰ ماهشه نه سینه خیز می‌ره نه چهار دست و پا ، فقط میشینه و گاهی عقبکی میفته، روی پنجه پا هم وایمیسته

پسر من الان یازده ماهه ش 

نق نقو و گریه و بغلی هست 

فقط سینه خیز می‌ره و میشینه هشت ماهگی نشست 

قبلش میفتاد 

تازه نه ماهگی کامل نشست و سفت شد 

هیچ کار دیگه ای هم نمیکنه ب جز سینه خیز و غلت زدن که اونا هم نه ماهگی رفت گلم 

پا هم دیر سفت کرد نه ماهگی و اینا 

تیکرتولد یک سالگی پسرم،خدایا مراقبش باش

سلام در مورد زمان من اطلاعی ندارم ولی باید همه مراحل داشته باشه یعنی سینه خیز بره بعدچهار دست وپا بعد راه بیوفته چون هر مرحله ای جابیفته بعداً ممکنه به صورت مشکلاتی خودشاتومدرسه نشون بده 

فک کنم کاردرمان ها در این زمینه بهت کمک کنند

پسر من الان یازده ماهه ش  نق نقو و گریه و بغلی هست  فقط سینه خیز می‌ره و میشینه ...

پسر منم نق نقو هست مدام نق میزنه میخواد بغل باشه😔پسرم خوب غلت میزنم و دمر میشه ولی سینه و چهار دست و پا نه اسباب بازی جلوش می‌زارم سعی میکنه بگیردشون ولی نمیتونه و گریه می‌کنه 

اره باید اینکار و بکنم میبرمش حتما

ببین میگم ببری که اعصابت آروم بشه دغدغه ات تموم بشه 

وگرنه ۹۹ونبم درصد هیچ مشکلی نداره

اما اگر هی حرص بخوری از بین میری اینطوری دکتر میبری و خیالت راحت میشه مشکلی نیست

عزیزم پیش دکتر بردینیش واسه معاینه ؟؟ اصلا لازم هست ببرم پسرمو دکتر ؟؟چیکار کنم که زودتر راه بیفته و ...

نه معاینه واسه چی، آخه وقتی سیر تکاملش کاملا طبیعیه احتیاج نیست، بچه اولم نه غلت زد نه سینه خیز نه چهار دست و پا ،یه هو پاشد راه رفت، روی پنجه ایستادن هم طبیعیه

پسر منم نق نقو هست مدام نق میزنه میخواد بغل باشه😔پسرم خوب غلت میزنم و دمر میشه ولی سینه و چهار دست ...

عزیزم نگران نباش پسر منم اون سن کاری نمی‌کرد غلام نمی‌زد نترس 

تیکرتولد یک سالگی پسرم،خدایا مراقبش باش
عزیزم نگران نباش پسر منم اون سن کاری نمی‌کرد غلام نمی‌زد نترس  

الان چند ماهشه؟؟کی راه افتاد ؟؟دکتر بردینش ؟؟می تونست وزنشو رو پاهاش تحمل کنه?? پسرم رو پنجه پاهاش می ایسته