2777
2789
عنوان

تاخیر در حرکت سینه خیز و چهاردست و پا

| مشاهده متن کامل بحث + 5907 بازدید | 50 پست
منم اوایل که بر میگشت رو شکم اینجوری بود  بی قراری میکرد  الان هفت ماه و نیمه و هنوز نمیتو ...

عزیزم برا تاتی کردن که دیر نیست برا پا زدنش مدام نگهش دار وادارش کن پاهاشو رو زمین بزاره تا پا سفت کنه

عجب بیهوده تکراریست دنیا....مهربان باشیم٬هزینه نداره
پسر من اصلا ن سینه خیز رفت ن چها دستور پا از وسطای 10ماهگی کامل واستادو چند قدم رف افتاد از یازدماهگ ...

عزیزم من وقتی زیر بغلشو میگیرم که بایسته اصلا پاشو نمیزاره زمین و انگشتاشو می‌زاره به حالت پنجه پسر شما هم اینجوری بود ؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم اوایل که بر میگشت رو شکم اینجوری بود  بی قراری میکرد  الان هفت ماه و نیمه و هنوز نمیتو ...

هنوز که نمیشینه خودم میذارمش و دور و اطرافشو بالش میذارم تا بتونه بشینه ، چهار دست و پا هم نمیره فقط تلاش میکنه ، کم مونده ۸ ماهش تموم شه

آره همون فرمارو پر کنی بهت میگن احتیاج داره دکتر بری یانه.اینکه غلت میزنه نشون میده سلامته عزیزم.فقط ...

بغلی که هست همیشه میخواد تو بغل باشه و راه بره میتونم پاهاشو با روغن زیتون ماساژبدم ؟؟

دکتر هم بردینش؟؟الان وضعیتش چطوره ؟؟من دلم آشوبه  خواهرتون کار خاصی انجام داد؟؟

والله ازمایش نوشتن براش خواهرم دلش نیومد .نه نگران نباش به حرف و حدیث مردم توجه نکن .چیزی نیست پسرا تبل هستن با دختر مقایسه ش نکن .

بردن دکتر گفت تا ۲هفته دیگ یعتی ۱۳ماهگی نتونست راه بره ازمایش میگیریم ازش دیگ نبردنش بخدا خیلی دیر نشست خیلی دیر راه رفت ولی زود دندون دراورد 

۲۱.۳.۰۱شروع
هنوز که نمیشینه خودم میذارمش و دور و اطرافشو بالش میذارم تا بتونه بشینه ، چهار دست و پا هم نمیره فقط ...

اینکه رو پاش نمی ایسته بیشتر نگرانم کرده البته اصلا بدنش شل نیستا فقط نمی‌دونم چرا تنبلی می‌کنه 😔😔😔 منم بالشت می‌زارم ولی مدام هم میشه رو به جلو و تعادلی نداره

والله ازمایش نوشتن براش خواهرم دلش نیومد .نه نگران نباش به حرف و حدیث مردم توجه نکن .چیزی نیست پسرا ...

اره منم شنیدم پسرا تنبل هستم ولی خب من مادرمو و نگران 

الان با هم سن هاش مقایسه میکنم و این منو ناراحت می‌کنه 

دندون هنوز درنیورده مدام بی قراری می‌کنه و گریه میخواد تو بغل باشه وقتی بغلش میکنم صورتشو به صورتم میمالونه آب دهنش مرتب می‌ره 

پسر من تازه اخر 10 ماهکی چهاردست و پا رفت 😐 از راه رفتنش که نا امید بودم ... 15 ماهگی تازه اقا گف ...

قبلش سینه خیز می‌رفت ؟؟ کی نشست بدون کمک؟الان هفت ماه و نیمشه ولی اصلا تلاشی برای سینه رفتن و چهاردست پا نمیکنه فقط غلت تو خواب مدام غلت میرنه یه وقت میبینی زیر پای منه

قبلش سینه خیز می‌رفت ؟؟ کی نشست بدون کمک؟الان هفت ماه و نیمشه ولی اصلا تلاشی برای سینه رفتن و چهاردس ...

اره فکر کنم از 8 ماهگی اشتباه نکنم تازه سینه خیز رفت 

یا هفت ماهگی 

میره نگران نباش 

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
اره منم شنیدم پسرا تنبل هستم ولی خب من مادرمو و نگران  الان با هم سن هاش مقایسه میکنم و این من ...

خب عزیزم ببرش دکتر ولی مطمئن باش چیزی نیست .خواهر منم همیشه نگران بود همش .ولی روال عادیشونو طی میکنن

۲۱.۳.۰۱شروع
بغلی که هست همیشه میخواد تو بغل باشه و راه بره میتونم پاهاشو با روغن زیتون ماساژبدم ؟؟

همونه دیگه تنبل میشه با عرض پوزش البته.درباره ماساژ با روغن اطلاعی ندارم گلی

عجب بیهوده تکراریست دنیا....مهربان باشیم٬هزینه نداره
عزیزم دوست شما کار خاصی انجام داد؟دکتر معاینه کرد پسرشو؟؟من واقعا نگران شدم نسبت به هم سن های خودش و ...

نه اصلا 

کلا راه رفتن رو مطمئنم تا ۱۸ماهگی وقت دارن و اهمیت نداره

ولی نمیدونم سینه خیز اینا چطوره

البته هستن بچه هایی که اصلا چهار دست وپا نمیرن اول می‌نشینند بعد راه می‌روند

در مورد نشستن هم بچه من ۹ماهش بود تونست بشینه

و کلا بچه ها رو نباید با همسن هاشون حتی اگر دوقلو باشن مقایسه کرد بچه ها منحصر به فرد هستن

در کارت واکسن نوشته یه چیزهایی که هرماه چه مهارت هایی باید بلد باشن ؟

نه اصلا  کلا راه رفتن رو مطمئنم تا ۱۸ماهگی وقت دارن و اهمیت نداره ولی نمیدونم سینه خیز اینا چ ...

گلم اینکه پاهاشو صاف نگه نمی‌داره موقع ایستادن نگرانم می‌کنه رو پنجه وایمیسه  نشستن هم میشینه ولی با کمک و سفت نیست سینه خیز هم که اصلا