2777
2789

اختلاف سنیمون زیاده ..و من تصمیم دارم درسمو ادامه بدم فک نمیکنم مشکلی داشته باشن بازم مرددم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودم معتقد نیستم ب ازدواج تو این سن چون ۶ سال دیگه ام میتونم ازدواج کنم ولی یکمی مردد شدم .

چرا مردد شدی

طرف ویژگی خوب خاصی داره؟

به نظرم طرفت باید دیگه خیلی نایس و همه چی تموم باشه که ادم تو این سن تن به ازدواج بده

روزها با زن آفرودیت درونم میجنگم شبها از جنگ خسته او را در آغوش میکشم🍂
چرا مردد شدی طرف ویژگی خوب خاصی داره؟ به نظرم طرفت باید دیگه خیلی نایس و همه چی تموم باشه که ادم ت ...

میشه گف تقریبا شرایطش با اونی ک من میخاستم جور بود ...البته مادرش خیلی اصرار داره دیگه رف رو اعصابم ..دیگه کم اوردم جلوش🤣🤣

زوده هنوز من دخترداییم تو همین سن ازدواج کرد الان میگه خیلی پشیمونه  با اینکه شوهرش خوبه  ...

درسته ...خودمم موافق نیستم فقط یکم ب شک افتادم..ولی اینجا دختر ۱۴ ساله ام ازدواج میکنه🤣🤣

درسته ممنون ازتون..میشه یکم از خودتون بگید🌹

چی بگم عزیزم

۲۲ سالمه

کارشناسی تموم کردم دانشجو ارشدم

کار میکنم و درس میخونم

دیگه چی بگم😂

میشه گف تقریبا شرایطش با اونی ک من میخاستم جور بود ...البته مادرش خیلی اصرار داره دیگه رف رو اعصابم ...

باور کن معیارایی که الان داری ۵ سال ده کلا دگرگون میشه و به الانت یا میخندی یا گریه میکنی

درسته ...خودمم موافق نیستم فقط یکم ب شک افتادم..ولی اینجا دختر ۱۴ ساله ام ازدواج میکنه🤣🤣

اینجا که همش دروغه اصن باور نکن😂

میدونی من یه سال ازت کوچیکترم😄

ولی به نظرم حداقل تا 22 باید صبر کنی  آدم معیاراش طرز فکرش خواسته هاش از زندگی تا از مرحله نوجوونی و اون شور و شوق اول جوونی دربیاد خیلی فرق میکنه

چی بگم عزیزم ۲۲ سالمه کارشناسی تموم کردم دانشجو ارشدم کار میکنم و درس میخونم دیگه چی بگم😂

خواستم یکم از تجربیاتتون استفاده کنم❤من کنکورمو اون رشته ایی ک میخاستم قبول نشدم الن خیلی افسرده شدم🙈مادره این پسره ام هی میره رو مخم البته مادرم کلا رد میکنه 🤪

اینجا که همش دروغه اصن باور نکن😂 میدونی من یه سال ازت کوچیکترم😄 ولی به نظرم حداقل تا 22 باید صبر ...

ن منظورم اطراف خومونه ینی تو شهرمون و اطرافیان😂❤❤..ممنون از نظرتون🌹🌹