2777
2789
عنوان

خسته شدم 💔

87 بازدید | 14 پست

از تنهایی خسته شدم دلم واقعاً میخواد ازدواج کنم دلم کسی رو میخواد که کنارم باشه و باهم مسیر زندگیمون رو مشخص کنیم یعنی از این حالتم خوشم نمیاد ولی بعضی وقتها واقعاً اذیت میشم کیا مثل منن؟ اونایی که ازدواج کردید شما هم زمان مجردی مثل من بودید ؟ خودشم یه جوریم که حس میکنم هیچکس قرار نیست به دلم بشینه 🤦🏻‍♀️💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس میتونی درک کنی 🤦🏻‍♀️ نمیدونم چجور حسیه با این که سن و سالی ندارم ولی حس میکنم عقب موندم و باید ...

بخدا منم همش حس میکنم یه کسی باید کنارم باشه یه نفر حمایتم کنه ترس تنهایی همش دارم😭

بخدا منم همش حس میکنم یه کسی باید کنارم باشه یه نفر حمایتم کنه ترس تنهایی همش دارم😭

وای منم چون خودمم اصلا اهل رابطه های الکی نیستم واسه همون از اون راه هم نمیتونم نیازمو برطرف کنم کسی رو میخوام که کنار هم پیشرفت کنیم و آیندمون رو بسازیم حتی اگه سختی داشته باشه دلم کسیو میخواد که بهم توجه کنه نوع توجهش فرق کنه با همه🤧

وای منم چون خودمم اصلا اهل رابطه های الکی نیستم واسه همون از اون راه هم نمیتونم نیازمو برطرف کنم کسی ...

ایشالله که زودتر هر دومون ازدواج خیلی خوبی داشته باشیم 

منم اصلا اهل رابطه های الکی نیستم برای همین منتظر ازدواج سنتیم 🥲

ایشالله که زودتر هر دومون ازدواج خیلی خوبی داشته باشیم منم اصلا اهل رابطه های الکی نیستم برای همین م ...

انشاءالله هرچه زودتر کسی که به صلاحمونه وارد زندگیمون بشه