2777
2789
عنوان

بنظرتون دست خالی برم یا کادو ببرم؟

456 بازدید | 26 پست

بچه ها من میخوام فردا برم خونه ی مامان دوستم روضه، چند سال بود از هم بیخبر بودیم و توی این سالها جفتمون ازدواج کردیم... من قبلا که باهم بودیم با مامانش تلفنی سلام علیک داشتم، حالا بعد اینهمه سال میخوام برم روضه خونشون

موندم چیزی برای مامانش بگیرم ببرم خونشون یا نه

مثلا جعبه شکلاتی یا چیزی تو این مایه ها...

دیدی آن را که تو خواندی به جهان یارترین.... سینه را ساختی از عشقش سرشارترین ..... آن که میگفت منم بهر تو غمخوارترین .... چه دل آزار ترین شد چه دل آزار ترین...💔

چیزی نمیخواد ببری

گفتار نیک، کردار نیک، پندار نیک. اگر به این سه ایمان داریم و عمل می‌کنیم فارغ از هر دین و نژاد، انسانیماگر نه با سجده بر هیچ سنگ و مزاری، مردم و کشور بهتری نخواهیم داشت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه شکلات یا گل میتونی ببری قشنگه

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍

اره جعبه شکلات عالیه 

وی در انتطار کراش به سر میبرد تا ببینیم خدا چی میخاد😂 اگه دلت مهربونه واسه آرامشم یه صلواتی دعایی حرفی چیزی به خدا بزن 💕😘خیلی دوستون دارم دوستان خوب نی نی سایتی 🙏

بخری که بهتره 

🤍                                                                                باشد که روزگار بچرخد به کام‌ِ دل/ باشد که غَم  خِجل شود از صبرِ قلبِ ما 💖
اگه قبل روابطتون صمیمی بوده اره

با خودش اره

مامانشم چندبار برام خواستگار فرستاده بود

چی ببرم؟

دیدی آن را که تو خواندی به جهان یارترین.... سینه را ساختی از عشقش سرشارترین ..... آن که میگفت منم بهر تو غمخوارترین .... چه دل آزار ترین شد چه دل آزار ترین...💔
یه شکلات یا گل میتونی ببری قشنگه

میخواستم گل بگیرم گفتم شاید تو روضه خوب نباشه؟

جعبه شکلات خالی خوبه؟

با خودش اره مامانشم چندبار برام خواستگار فرستاده بود چی ببرم؟

نمیدونم والا 

همون شکلاته خوبه بنظرم ولی شیک بخر

نه‌تو‌آنی‌که‌همانی‌ ؛نه‌من‌آنم‌که‌تو‌دانی !  
یه چیز کوچیک ببر

از جعبه شکلات کمتر چی مثلا

نمیدونم والا  همون شکلاته خوبه بنظرم ولی شیک بخر

آهان ممنون❤

میخواستم گل بگیرم گفتم شاید تو روضه خوب نباشه؟ جعبه شکلات خالی خوبه؟

آره جعبه شکلا خالی هم خوبه میتونی گیاه های خونگی ک تو گلدونه هم ببری البته گرون تره

همون شکلاتو ببر😆

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍