no0osh73 مدیر عضویت: 1401/04/01 تعداد پست: 2227 عنوان دخترا بیاین عکس موهامونو بذاریم +عکس | مشاهده متن کامل بحث + 2014 بازدید | 94 پست راهکار بدیم واسه پرپشتی و رشد 1401/05/23 | 21:22 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
no0osh73 مدیر استارتر عضویت: 1401/04/01 تعداد پست: 2227 من دلم نمیاد کوتاه کنم🥲 و دقیقا من ده ساله نتونستم کوتاه کنم فقط برا موخوره دو سه سانت هر چند وقت کوتاه میکنم
heartstopper عضویت: 1401/03/13 تعداد پست: 861 با این کارتون دل منو کباب میکنید من موهام وز وزی هس و خشک همشم موخوره میزنه مو اگر جنسش خوب نباشه رسیدگی میخواد این چیزا تجربه دارم میتونی ازم سوال کنی 👈 کتوژنیک/کاپ قائدگی/دانشگاه/ دعانویس/رشته فتوگرافیک/رشته تجربی/عشق/ازدواج سن کم/لانگ دیستنس/عشق مجازی/ازدواج راه دور/ازدواج قومیت متفاوت
yekiii عضویت: 1400/01/28 تعداد پست: 1501 و دقیقا من ده ساله نتونستم کوتاه کنم فقط برا موخوره دو سه سانت هر چند وقت کوتاه میکنم من همون دو سه سانتم کوتاه نمیکنم🥲😂
heartstopper عضویت: 1401/03/13 تعداد پست: 861 فقط منم که موهام پرپشت ولی وز و فر و بد حالته و دم به دقیقه سشوار به دستم . باید برم کراتین کنم🥺 یا کراتین کن یا رسیدگی سشوار دشمن موی فر این چیزا تجربه دارم میتونی ازم سوال کنی 👈 کتوژنیک/کاپ قائدگی/دانشگاه/ دعانویس/رشته فتوگرافیک/رشته تجربی/عشق/ازدواج سن کم/لانگ دیستنس/عشق مجازی/ازدواج راه دور/ازدواج قومیت متفاوت
kiyannaa عضویت: 1398/02/01 تعداد پست: 44456 یا کراتین کن یا رسیدگی سشوار دشمن موی فر رسیدگی ام میکنم ولی وزه روغن آرگان میزنم و سرم دوفاز این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد
heartstopper عضویت: 1401/03/13 تعداد پست: 861 رسیدگی ام میکنم ولی وزه روغن آرگان میزنم و سرم دوفاز ماسک داخل و بیرون حموم ، روغن تراپی ، ماسک خونگی ، ازمایش خون و مکمل در صورت کمبود .... اگر روتینت درست باشه و بر اساس مشکل موهات چند ماهه اوکی میشه این چیزا تجربه دارم میتونی ازم سوال کنی 👈 کتوژنیک/کاپ قائدگی/دانشگاه/ دعانویس/رشته فتوگرافیک/رشته تجربی/عشق/ازدواج سن کم/لانگ دیستنس/عشق مجازی/ازدواج راه دور/ازدواج قومیت متفاوت
kiyannaa عضویت: 1398/02/01 تعداد پست: 44456 ماسک داخل و بیرون حموم ، روغن تراپی ، ماسک خونگی ، ازمایش خون و مکمل در صورت کمبود .... اگر روتینت د ... ممنونم ازت. اسکرین گرفتمحتما همشون و چک میکنم❤️ این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد
heartstopper عضویت: 1401/03/13 تعداد پست: 861 ممنونم ازت. اسکرین گرفتم حتما همشون و چک میکنم❤️ خواهش میکنم اموزش های پیج رادیو فرفری هم احتمالا بدردت بخوره 💞 این چیزا تجربه دارم میتونی ازم سوال کنی 👈 کتوژنیک/کاپ قائدگی/دانشگاه/ دعانویس/رشته فتوگرافیک/رشته تجربی/عشق/ازدواج سن کم/لانگ دیستنس/عشق مجازی/ازدواج راه دور/ازدواج قومیت متفاوت
پری_شب عضویت: 1400/05/20 تعداد پست: 18501 م واقعا این سری قسم خوردم کوتاه نکنم ببینم چی میشه. ولی خب موهام چربه شوره داره هر چقدر شامپو ضد شور ... ی چیز خوب بزن نگراننباش..!خدایی که آمار تکتک برگای عالم و دارهازاحوال توهم خبر داره..:)))🙃🌿
منتالتالب عضویت: 1401/04/05 تعداد پست: 450 ی چیز خوب بزن به خدا 4 5 تا مارک شامپو امتحان کردم این اخری کمتر کرده ولی هنوز هم هست
خانومشم_123 عضویت: 1400/09/06 تعداد پست: 1299 من موهام خیلی ریزش دارن...نمیدونم چیکار کنم...همش غصه میخورم...کف سرم پیدا شده دیگه.. هیرویت خوردم. ... منم مثل شمام امروز انقدر گربه کردم کف سرم کامل مشخصه 1401/6/2از امروز شروع میکنم به سنگ نوردی و شنا تا مدرکمو بگیرم
kaniiii عضویت: 1401/05/18 تعداد پست: 723 م واقعا این سری قسم خوردم کوتاه نکنم ببینم چی میشه. ولی خب موهام چربه شوره داره هر چقدر شامپو ضد شور ... شامپوهای دیپ سنس رو امتحان کردی؟
kaniiii عضویت: 1401/05/18 تعداد پست: 723 ن نشنیده بودم شامپوی ضد شوره دیپ سنس رو امتحان کن منم شوره داشتم دوسه بار زدم خوب شد