2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با این کارتون دل منو کباب میکنید من موهام وز وزی هس و خشک همشم موخوره میزنه 

مو اگر جنسش خوب نباشه رسیدگی میخواد

این چیزا تجربه دارم میتونی ازم سوال کنی 👈 کتوژنیک/کاپ قائدگی/دانشگاه/ دعانویس/رشته فتوگرافیک/رشته تجربی/عشق/ازدواج سن کم/لانگ دیستنس/عشق مجازی/ازدواج راه دور/ازدواج قومیت متفاوت
فقط منم که موهام پرپشت ولی وز و فر و بد حالته و دم به دقیقه سشوار به دستم . باید برم کراتین کنم🥺

یا کراتین کن یا رسیدگی سشوار دشمن موی فر 

این چیزا تجربه دارم میتونی ازم سوال کنی 👈 کتوژنیک/کاپ قائدگی/دانشگاه/ دعانویس/رشته فتوگرافیک/رشته تجربی/عشق/ازدواج سن کم/لانگ دیستنس/عشق مجازی/ازدواج راه دور/ازدواج قومیت متفاوت
یا کراتین کن یا رسیدگی سشوار دشمن موی فر 

رسیدگی ام میکنم ولی وزه 

روغن آرگان میزنم و سرم دوفاز 

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

رسیدگی ام میکنم ولی وزه  روغن آرگان میزنم و سرم دوفاز

ماسک داخل و بیرون حموم ، روغن تراپی ، ماسک خونگی ، ازمایش خون و مکمل در صورت کمبود .... اگر روتینت درست باشه و بر اساس مشکل موهات چند ماهه اوکی میشه 

ماسک داخل و بیرون حموم ، روغن تراپی ، ماسک خونگی ، ازمایش خون و مکمل در صورت کمبود .... اگر روتینت د ...

ممنونم ازت. اسکرین گرفتم

حتما همشون و چک میکنم❤️

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

ممنونم ازت. اسکرین گرفتم حتما همشون و چک میکنم❤️

خواهش میکنم اموزش های پیج رادیو فرفری هم احتمالا بدردت بخوره 💞

م واقعا این سری قسم خوردم کوتاه نکنم ببینم چی میشه. ولی خب موهام چربه شوره داره هر چقدر شامپو ضد شور ...

ی چیز خوب بزن

نگران‌نباش..!خدایی‌ که‌ آمار تک‌تک‌ برگای‌ عالم‌ و‌ دارهازاحوال‌ توهم‌ خبر داره..:)))🙃🌿
من موهام خیلی ریزش دارن...نمیدونم چیکار کنم...همش غصه میخورم...کف سرم پیدا شده دیگه.. هیرویت خوردم. ...

منم مثل شمام امروز انقدر گربه کردم کف سرم کامل مشخصه

1401/6/2از امروز شروع میکنم به سنگ نوردی و شنا تا مدرکمو بگیرم