2777
2789
عنوان

جهیزیه,شوش تهران

| مشاهده متن کامل بحث + 3565 بازدید | 48 پست
اخه هر وسیله ای رو ک نمیشه از دست فروش خرید

ببین قیمتای پاساژا خیلی بالاعه

مغازه های لوکسشم گرونن 

مگه بری قسمت ارروناش

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

اره.اخه دختر عموها خودم رفتن اونجا خرید میگفتن قیمتاخوبه. البته چند سال پیش بوده عروسیشون اره اینج ...

قیمتها فرقی نداره

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین قیمتای پاساژا خیلی بالاعه مغازه های لوکسشم گرونن  مگه بری قسمت ارروناش

پس نمیصرفه

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖
پس نمیصرفه

نه ولی خوب تنوعش خیلیی زیاده

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

لوازم برقی از کردستان میخرن  لوازم غیر برقی هم که باز همون شهر خودتون هس از اینستا هم خرید نک ...

اینستا ک ندارم.منم پول زیادی ندارم اینم گفتم از دستم نره خربد کنم وسیله ای چیزی 

ممنون از راهنماییت

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖

عزیزم‌من‌جهیزیه ام رو ۴ سال پیش از شوش خریدم. ب نسبت خودمون ک شهرستانیم قیمتا پایینتر ک نبود حتی گاهی لحظه ای عوض میکردن ب خاطر نوسانات دلار. فقط تنها مزیتی ک داره خیلی جنسای لوکس و خاص میتونی پیدا کنی. من بعد ۴ سال تازه دارم وسایلم رو تو بازار شهرم میبینم

نه ولی خوب تنوعش خیلیی زیاده

درسته.ممنون

عزیزم‌من‌جهیزیه ام رو ۴ سال پیش از شوش خریدم. ب نسبت خودمون ک شهرستانیم قیمتا پایینتر ک نبود حتی گاه ...

مبارکت باشن.پس این همهدتعریف الکی بوده😒

پول دستت هست، هر چی ک خوشت اومد بخر. همیشه پول مث ماهی میمونه فرتی لیز میخوره😅

اره متاسفانه انقدر ک پول در میره بدست نمیاد

اینستا ک ندارم.منم پول زیادی ندارم اینم گفتم از دستم نره خربد کنم وسیله ای چیزی  ممنون از راهن ...

نهایت ی ست قابلمه و سرویس قاشق و چینی و زودپز .غذاساز .ابمیوهگیر . از این چیزا بتونی بخری که اگر خواستی بیای تهران مهمونی چیزی یه روز جمعه بیا جمعه بازار بگرد ببین چطوره اما اک صرفا برا جهیزیه میای نه چون هزینه کرایه خستگی نمیصرفه 

بیا کرمانشاه جوان رود خیلی قیمتاش خوبه مرزه وسایلم اصلین  بانه تقلبی زیاده

شما خودت جوانرودی؟ خرید کردی؟ 

مبارکت باشن.پس این همهدتعریف الکی بوده😒

ی چیزی هست . تو راسته خیابون صابونیان ی تیمچه مانندایی هست. دخترخاله ام میگفت پنج شنبه ها حراج میزنن. من ک اصلا ب تورم نخورد ولی اون چیزای خوبی خریده بود واسه جهازش با قیمت خوب. من خیلی سوراخ سنبه هاش رو بلد نبودم. اونا تهرانن خودشون بلدن

الان ما جارو و ظرفشویی و چندتا برقی دیگه کولر اینا همرو از کردستان سفارش دادیم که اشنا بود البته&nbs ...

مبارکتون باشه مارکشون چیه قیمتاش چطور بود