تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️رهحمت له دل نماوه
چاو رههش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️رهحمت له دل نماوه
چاو رههش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱
عزیزممنجهیزیه ام رو ۴ سال پیش از شوش خریدم. ب نسبت خودمون ک شهرستانیم قیمتا پایینتر ک نبود حتی گاهی لحظه ای عوض میکردن ب خاطر نوسانات دلار. فقط تنها مزیتی ک داره خیلی جنسای لوکس و خاص میتونی پیدا کنی. من بعد ۴ سال تازه دارم وسایلم رو تو بازار شهرم میبینم
اینستا ک ندارم.منم پول زیادی ندارم اینم گفتم از دستم نره خربد کنم وسیله ای چیزی ممنون از راهن ...
نهایت ی ست قابلمه و سرویس قاشق و چینی و زودپز .غذاساز .ابمیوهگیر . از این چیزا بتونی بخری که اگر خواستی بیای تهران مهمونی چیزی یه روز جمعه بیا جمعه بازار بگرد ببین چطوره اما اک صرفا برا جهیزیه میای نه چون هزینه کرایه خستگی نمیصرفه
ی چیزی هست . تو راسته خیابون صابونیان ی تیمچه مانندایی هست. دخترخاله ام میگفت پنج شنبه ها حراج میزنن. من ک اصلا ب تورم نخورد ولی اون چیزای خوبی خریده بود واسه جهازش با قیمت خوب. من خیلی سوراخ سنبه هاش رو بلد نبودم. اونا تهرانن خودشون بلدن