2777
2789
عنوان

جهیزیه,شوش تهران

| مشاهده متن کامل بحث + 3560 بازدید | 48 پست
نهایت ی ست قابلمه و سرویس قاشق و چینی و زودپز .غذاساز .ابمیوهگیر . از این چیزا بتونی بخری که اگر خوا ...

اره نظر خودمم رو چیزای مث جاروبرقی و زودپز و...

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی چیزی هست . تو راسته خیابون صابونیان ی تیمچه مانندایی هست. دخترخاله ام میگفت پنج شنبه ها حراج میزنن ...

باید وقتم بذاری براش 

عجله ای نمیشه

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖
من کرمانشام ولی رفتم جوانرود خیلی قیمتای وسایل خارجیش خوبه  اگه ایرانی میخوای قطعا تهران بهتره ...

باید یسر بیام تااونجا بیمم میشه بااین پول وسیله ای خرید

مبارکتون باشه مارکشون چیه قیمتاش چطور بود

جارو بوش ۸ تومن . شارژی ۵۵۰۰ امسال . ظرفشویی دو سال پیش ۲۸ که اینجا ۳۱ بود . کولر ۳۰ تومن ۳۰ هزار .

ولی همش برا خودمون نبودا برادرشوهرم مادرشوهرم اینا جمع بندی سفارش دادیم 

جارو بوش ۸ تومن . شارژی ۵۵۰۰ امسال . ظرفشویی دو سال پیش ۲۸ که اینجا ۳۱ بود . کولر ۳۰ تومن ۳۰ هزار . ...

مبارکتون باشه.🌷

عاره دقیقا من از شهرستان میرفتم سه روزه همه چیو خریدم. ولی دختر خالم چون همونجاس هی تیکه تیکه میرفت ...

چ خوب.چقدر هزینه کردی برا جهیزیه؟من خیلی استرس دارم

میگم خورد خورد بخرم

باید یسر بیام تااونجا بیمم میشه بااین پول وسیله ای خرید

چرا نمیشه اگه وسایل برقی بجز یخچال و لباسشویی بخوای میتونی همشو بخری بنظرم 

مثلا گوشت کوب برقی بوش خیلی باشه ۳تومنه 

ابمیوه گیری مارک خوبی نزدیک ۶/۷تومنه 

اسنک ساز ۲/۳تومنه 

قهوه ساز ۳ خوردیه 

قابلمه جنس خوب ۵/۶تومن  

ماکروفر الجی حدود ۱۰تومن فکر کنم قیمت دقیق ندارم شاید کمترم باشه 

خیلی میشه خرید کنی 

چرا نمیشه اگه وسایل برقی بجز یخچال و لباسشویی بخوای میتونی همشو بخری بنظرم  مثلا گوشت کوب برقی ...

خدا کنه بشه خرید کنم.اره بلاخره بالا پایین هست قیمتا.ولی خب من اصلا اطلاعی ندارم از قیمتا

ممنون گلم  انشالله به سلامتی و شادی خریداتو انجام بدی 🥰

فداتشم مهربون.ممنون

همه چی با هم ۱۶۰ شد زمان دلار ۱۲ تومنی😅 ۵ تیکه وسیله بزرگ با همسرم بود. چیزایی ک خودم خریدم ۱۲۵ شده ...

یاااخداااا.لعنت ب این گرونی

خوشبخت بشی گلی

یاااخداااا.لعنت ب این گرونی خوشبخت بشی گلی

ممنون عزیزم. همچنین

چن وقت پیش رفتم واسه یکی از آشناها آرکوپال ایرانی خریدیم اصن پرام ریخت از قیمتا🙄 من با نصف اون قیمت دو دست خارجی خریده بودم واسه جهاز

هی میگم خدایا خودت پشت جوونامون باش😔