بچها من مربی باشگاهم خوب نیست پیگیر نیس اصلا روز اول پرسید چیکار میخای برا بدنت کنی بهش گفتم ولی برنامش انگار سبکه مثلا واسه اسکات ۳ ست با دمبل سبک داده اونم تازه اشتباه میزدم ی مربی دیگه بهم درستشو گفت .... بنظرتون به اون یکی مربیه بگم برنامه بده زشته؟ نره بهش بگه ... اخه میخام تغییر کنم با این برنامه فک نکنم چیزی دراد
همه میگن اسکات با هالتر و دمبل ولی الان من ۳ هفتس دمبل سبک میزنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون میکنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
یه خانم هست توی اینستا هم کلاس مجازی بصورت لایو میزاره نمیخوام تبلیغشو کنم به هیچ وجه چون خودمم تا بحال شرکت نکردم چون وقت نداشتم اما چندبار با تمریناتی که تو پیجش آموزش میده تمرین کردم،به قدری این خانم باسواده تو زمینه مربی گری که همون پشت گوشی من از باشگاه های حضوری که میرفتم بهتر نتیجه گرفتم