2777
2789
عنوان

هرکی میره باشگاه بیاد

251 بازدید | 25 پست

بچها من مربی باشگاهم خوب نیست پیگیر نیس اصلا روز اول پرسید چیکار میخای برا بدنت کنی بهش گفتم ولی برنامش انگار سبکه مثلا واسه اسکات ۳ ست با دمبل سبک داده اونم تازه اشتباه میزدم ی مربی دیگه بهم درستشو گفت .... بنظرتون به اون یکی مربیه بگم برنامه بده زشته؟ نره بهش بگه ... اخه میخام تغییر کنم با این برنامه فک نکنم چیزی دراد

همه میگن اسکات با هالتر و دمبل ولی الان من ۳ هفتس دمبل سبک میزنم

به نظر من مهم انجام درست حرکات هست که بیشتر تاثیر میزاره تا سنگین بودن

سعی کن حرکات رو صحیح انجام بدی مثلا دوتا ست ۲۰ تایی اسکات رو 

ست اول رو بدون وقفه و با آرامش بزن یکم استراحت کن دوباره ست بعدی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر من مهم انجام درست حرکات هست که بیشتر تاثیر میزاره تا سنگین بودن سعی کن حرکات رو صحیح انجام ب ...

مرسی عزیزممم

بنظرت با هالتر انجام ندم؟ من تازه دارم میرم باشگاه

بعد برای باریکی کمر چه ورزشی کنم؟؟؟

احتمالا میخاد اول بدنت اماده بشه ،،یدفه سنگین کار کنی اسیب میبینی

اخه بالا سرمم واینمیسه ببینه درست میزنم یا نه ... اسکاتو ی مربی دیگه بهم گیر داد درست بزن

عزیزم مربیت داره کار درست میکنه

اول باید با سبک کار کنی

اصلا ورزش کار یه ماه و دوماه نیست

باید حداقل بکیال بگذره جواب بگیری

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️

یه خانم هست توی اینستا هم کلاس مجازی بصورت لایو میزاره نمیخوام تبلیغشو کنم به هیچ وجه چون خودمم تا بحال شرکت نکردم چون وقت نداشتم اما چندبار با تمریناتی که تو پیجش آموزش میده تمرین کردم،به قدری این خانم باسواده تو زمینه مربی گری که همون پشت گوشی من از باشگاه های حضوری که میرفتم بهتر نتیجه گرفتم

مرسی عزیزممم بنظرت با هالتر انجام ندم؟ من تازه دارم میرم باشگاه بعد برای باریکی کمر چه ورزشی کنم؟؟ ...

من پارسال میرفتم تا عید اسکات رو کلا با هالتر داده بود اول هالتر خالی میزدم

بعد دو سه ماه وزنه میزاشتم روی هالتر 

برای باریکی کمر هم دستگاه فیله کمر بود که خیلی سخت بود ولی تاثیرش خوب بود 

ولی در کل با آب شدن پهلو و شکم کمرم باریک تر میشه