2777
2789
عنوان

هرکی میره باشگاه بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 25 پست
من پارسال میرفتم تا عید اسکات رو کلا با هالتر داده بود اول هالتر خالی میزدم بعد دو سه ماه وزنه میزا ...

مرسب عزیزدلممممم

الان من اولین باره باشگاه مبرم بعد با دمبل سبک هالتر میزنم تا کی ادامه بدم بعد هالتر بردارم؟

اخه بالا سرمم واینمیسه ببینه درست میزنم یا نه ... اسکاتو ی مربی دیگه بهم گیر داد درست بزن

اره خب درست زدنم مهمه ،،چون بدنت داره فرم میگیره اشتباه بزنی تازه بد شکل میگیری

💚اللّهم صلّ علی محمّد و آل محمّد وعجل فرجهم💚               

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم  ینی فعلا همون دمبل سبک هالتر بزنم؟

بله عزیزم

یواش یواش وزنه سنگینتر میشه

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
اره خب درست زدنم مهمه ،،چون بدنت داره فرم میگیره اشتباه بزنی تازه بد شکل میگیری

منم واسه همون میگم 

برم یجا دیگه یا بگم یکی دیه برنامه بده؟ چون میترسم بد تر شم 

عع😂 حالا ی دختره هست مدرک مربی گری نداره ولی خیلی بدنش خوش فرمه بنظرت ازش برنامه بگیرم؟ چون پنجش ...

اره بگیر بابا

من خودم از ی دختره تو اینستا خیلی تعریف میکنن ازش گرفتم باز از مال مربیم خیلی بهتره

مرسب عزیزدلممممم الان من اولین باره باشگاه مبرم بعد با دمبل سبک هالتر میزنم تا کی ادامه بدم بعد هال ...

خواهش میکنم اگه منظورت با دمبل اسکات زدنه گفتم که من از همون اول با هالتر میزدم اسکاتو ولی با هالتر خالی بعدش که موقع اسکات زدنی با هالتر خالی دیدی که هیچ فشاری بهت نمیاد وزنه اضافه کن به هالتر

اگه سنگین بزنی کمر درد میگیری

منم واسه همون میگم  برم یجا دیگه یا بگم یکی دیه برنامه بده؟ چون میترسم بد تر شم

آخه اونم که میگی مدرک مربی گری نداره اعتباری بهش نیست ،،،برو یجا دیگه اگه دلت با این مربی نیس

💚اللّهم صلّ علی محمّد و آل محمّد وعجل فرجهم💚