2777
2789

سلام 

من واقعا به عنوان ی دختر بلد نیستم بهوخودم برسم 

همیش شلخته و بهم ریخته اس ظاهرم حتی نمیتونم موهامو درست ببندم الان نامزد دارم و اون خیلی حساسه 

لطفا بگید چیکارکنم ک مثل ی دختر مرتب و زیبا باشم 

مسواک بزن همیشه 

موهات شونه شده باشه لباس تو خونگی مرتب تنت باشه و خوشبو باش عطر بزن 

یه آرایش ملایمم اگه دوست داشتی بزن اگه نه ک زیاد مهم نیست 

کاربری قبلیم تعلیق شد پس هی نگید تازه واردی و فلان 🙄ما خودمون خاک خورده ی سایتیم از سال 98عضو بودم هعیییی خداااا😎 Mobinaaaabano سابقم و بیخیال این هم حکمتی داشته لابد 😎😁

روتین پوستی داشته باش 

برو فیشیال صورت برای رسیدگی به پوستت

اگر لیزر نرفتی برای موهات برو لیزر 

آبرسان های خوب به دستو صورتت بزن همیشه لطیف باشه 

من مدل مو های آسون و زیادی دارم فیلم ولی حیف اینجا نمیتونم بفرسم 

همیشه مرتب باش منظورم اینه صبح پا میشی صورتت رو میشوری مسواک اینا میزنی بعد از اینا آرایش کن و سر حال باش صبح ها اگه حوصله داری یکم پیاده روی هم کن 

یا برو باشگاه بدنسازی

من هیچوقت بخاطر رفتن کسی از زندگیم ناراحت نمیشم، چون اونقدر به خودم باور دارم و میدونم چجور آدمی هستم که اگر هم کسی روزی منو ترک کنه مطمئنم کسی که از دست میده اونه،نه من.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بروحموم یروز درمیون لباس زیرتوهرروز عوض کن هر صبح موهاتو شونه کن و جمع کن  خوشکل کن معطر کن مسواکتو بزن 

لباسای خوشکل بپوش بپوستت برس

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

همیشه از یه عطر خاص و خوشبو استفاده کن

ناخن هاتو همیشه سوهان بکش

لباست همیشه اتو بزن

کش مو و گیره مو رو درست انتخاب کن قشنگ باشه و شیک موهاتو  همیشه رنگ کن   و مرتب ببند هیچ وقت  نزار زیر ابروهات و سبیل هات در بیاد خودت با موچین بردار

همیشه یه کرم نرم کننده یا آبرسان همراهت داشته باش تو جمع ک هستی و همینجورداری صحبت میکنی در بیار بزن به دستات  

اگر نماز میخونی همیشه از لاک نمازی استفاده کن و وقتی نامزدت کنارته  ارایشت و چک کن ک بهم نریزه وقتی جیزی خوردی رژ لبتو تمدید کن

لطفا برام دعا کنید خدا حاجتمو بده چند ساله منتظرم اگر تونستی یک صلوات بفرست شاید نفست حق بود و حاجتم روا شدالتماس  دعا

مهم ترینش اینه هر روز یه دوش ده دقیقه ای بگیری

موهاتو همیشه شونه کن و هر بار یه مدل ببند 

کرم نرم کننده یادت نره

ابرسان مو و پوست از واجباته 

ماهی یک بار پاکسازی تخصصی صورت انجام بده 

روتین پوستی داشته باش که روشای متفاوتی داره 

پماد زینک و مام داشته باش برای زیر بغلت که بوی عرق نگیری

یک روزدرمیون بروحموم و ازلیسیونوهای خوش بو استفاده کن 

لباس های رنگارنگ بپوش

صبازودتربیدارشواینجوری انرژی بیشتری داری

وقتایی که میری خونه نامزدت یااون میادخونتون سعی کن لباس تکراری نپوشی 

موهاتو یباربباف یبار دم اسبی ببند یباربزارآزادوبازباشه اتوبکش یافردرشت بزن 

یبار دوگوشی ببند  میتونی کلیپ دان کنی چندنوع نمونه بافت موساده ونازیادبگیری و...

سعی کن ناخونات تمیزباشه و لاک رولاک نشه (لاک خوشکل بزن یااگ ناخنات کوتاه کاشت کن)

عطرخوشبوومسواک بزن همیشه 

یکمم شیرین زوبونی یادبگیر😉 

سعی کن خودتوواسش لوس کنی ودلبری به خرج بدی😍😉😜

تایپک های قانون جذبی‌و شکرگزاری تگم کنید😍😍
ممنون  چه ماسک مویی برای نرم و براق کردن موها بلدین؟

مت دوستم لوازم آرایشی میفروشه

بعد هر چیزی که ازش میخرم تمام خوبی و بدی شو بهم میگه اگه بخوای ازش میپرسم و بهت میگم چون عروس خالمم ماسک مو میخواست باهم رفتیم پیشش با توجه به موهاش یه ماسک خیلی خوبی بهش داد درخواست دوستی میدم قبول کن سوال پرسیدم بهت خبر میدم

من هیچوقت بخاطر رفتن کسی از زندگیم ناراحت نمیشم، چون اونقدر به خودم باور دارم و میدونم چجور آدمی هستم که اگر هم کسی روزی منو ترک کنه مطمئنم کسی که از دست میده اونه،نه من.
اها یادم رفت بگم  صورتتو همیشه اصلاح کن خصوصا پشت لب  موهای بدنتم زود به زود شیوع کن

برای موهای بدنم لیزر میرم 

فقط به نظرتون برای بعضی تیرگی ها چیکارکنم؟