2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

می‌گما بچه ها چند وقت قبل بارداری باید اقدام کرد و تحت نظر دکتر زنان شد؟

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌

دوستان من ۲۷ تیر پریود شدم بعدش ۱۲ مرداد و ۱۶ و۱۸ مرداد روزای تخمکگذاریم اقدام داشتم . من طول سیکل پریودم ۳۳ و ۳۴ روز ه هستش. کمردرد شدید و نفخهای شدید و بی حالی و خواب آلودگی دارم . ۷ماهی میشه تو اقدامم

استارتر شرایط مالیتون چجوریه واسه بچه دوم ؟ 

خوبه عزیزم خداروشکر . دخترم امسال میره کلاس دوم . خیلی زودتر میخواستم بچه ی دوم رو ولی نمیشد چون خیلی مشکل بود کیست و پولیپ وتنبلی تخمدان . حالا هم نمیدونم این علائم چیند که منو اینقدر بیقرار کرده

می‌گما بچه ها چند وقت قبل بارداری باید اقدام کرد و تحت نظر دکتر زنان شد؟

من دوسال پیش دکتر رفته بودم خیلی مشکل داشتم هم بازارو وبعد به صورت سنتی خوردن گرمیجات فراوان و ......سعی کردم بهترشدم چون پریودهای من ۴۵ روزه به بالا میشد کهالان حدود یکسال میشه باطب سنتی همه رو روال شد خداروشکر

خوبه عزیزم خداروشکر . دخترم امسال میره کلاس دوم . خیلی زودتر میخواستم بچه ی دوم رو ولی نمیشد چون خیل ...

من پسرم شیش سالشه وضع مالیمون متوسط رو به پایین ( از نظر خودم) و می‌دونم که در آینده بهترمیشه وضعمون و دو دل هستم که بیارم یا نه 

من دوسال پیش دکتر رفته بودم خیلی مشکل داشتم هم بازارو وبعد به صورت سنتی خوردن گرمیجات فراوان و ..... ...

از طرفی هم وقتی پسرم دنیا اومد به شدت ریزش مو گرفتم و هیکلم داغون شد و شکمم بزرگ شد قبل بارداری سایزم ۳۸ بود قدم ۱۶۸ و وزنم ۵۸ خیلی لاغر بودم میترسم با بچه دوم حسابی بد هیکل بشم و یا از پس هزینه هاش برنیام،از طرفی پسرم خیلی تنهاست دوست دارم بیارم 

من پسرم شیش سالشه وضع مالیمون متوسط رو به پایین ( از نظر خودم) و می‌دونم که در آینده بهترمیشه وضعمون ...

عزیزم ببین طبق بدن خودم میگم ماهم قبلا خب بیشتر دنبال کارو پول و ....بودیم ولی حالا که خداروشکر هست من دیگه نمیتونستم دکترم گفت باپولیپ سخت باردارمیشی  در حالیکه بعد از دوسالگی دخترم دکترم باتوجه به گذشتم و عملهایی که داشتم گفتش سریع بیار ولی متاسفانه همسرم قبول نمی‌کرد تا اینکه کیست و پولیپ و ...گرفتم ببین گلم اینا رو گفتم که همیشه بدنمون تویه روال نیست . حالا پناه برخدا خداییش یه بچه دیگه خیلی کمه حداقل دوتا باشن . روزی نیست که دخترم نگه مامان توروخدا یه آجی یا داداش بیار . بیار گلم به سن هم توجه کن و اینکه ازخداوند بخواه همیشه اونچیزی که ما میخواییم نمیشه تا خدا نخواد گل من

از طرفی هم وقتی پسرم دنیا اومد به شدت ریزش مو گرفتم و هیکلم داغون شد و شکمم بزرگ شد قبل بارداری سایز ...

میدونم چی میگین گلم . منم قدم ۱۶۶ وزنم ۵۸ شده وروز به روز داشتم خوش اندامتر میشدم ولی خب هم اینکه همسرم دوست داره وهم دخترم و خودم که دوست دارم ۴ نفره باشیم . ببین گلم هیکلو وقتی اراده کنیم میشه به روز اول برگردوند شک نکن گلم . انشاالله خداوند هم برای شماهم برای همه و برای من بهترینها رومیخواد عزیزم