2777
2789
سلام عزیزم خوب هستی کامنت شمارو توی‌تاپیک ناباروری خوندم نوشنه بودید دو سال نابارورو بودید خواستم بب ...

سلام گلم مشکل واریکوسل شوهرم بود.عمل کرد دو ماه بعدش حامله شدم

سلام گلم مشکل واریکوسل شوهرم بود.عمل کرد دو ماه بعدش حامله شدم

میشه علایم ظاهریشو بگی واسه هفته بعد از دکتر وقت گرفتیم تا اون‌ موقع خون خونمو میخوره

قبل از حذف ادمای سمی زندگیت شخصیت خودت رو سم زدایی کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علائم ظاهری نداشت ک.از ازمایش اسپرمش و معاینه دکتر متوجه شدیم

عاخه سرچ که کردم توی ظاهرم یکم رگای روی ب ی ض ه ورم کرده بود من دعا میکنم شوهرم واریکوسلی‌چیزی داشته باشه حداقل با یه عمل درمان بشه 

عاخه سرچ که کردم توی ظاهرم یکم رگای روی ب ی ض ه ورم کرده بود من دعا میکنم شوهرم واریکوسلی‌چیزی داشته ...

فقططططط و فقط برو پیش پرفوسور حسین کرمی 

سرچ کن پیدا کن مطب و ایناشو.

فقططططط و فقط برو پیش پرفوسور حسین کرمی  سرچ کن پیدا کن مطب و ایناشو.

الان رفتم پیش یه ارولوژیستی گفت که واریکوسل دارن ولی خیلی کم دلیل ناباروریش‌اون‌ نمیتونه دوباره واسمون آزمایش و سونو نوشت گفت برید یجای‌معتبر انجام بدید

الان رفتم پیش یه ارولوژیستی گفت که واریکوسل دارن ولی خیلی کم دلیل ناباروریش‌اون‌ نمیتونه دوباره واسم ...

عزیزم من ده تا اورولوژیست رفتم.فایده نداشت

از بوشهر با اتوبوس ب خاطر دکتر حسین کرمی ک پرفوسور هست و تو دنیا شناخته شده اومدم تهران..بهت پیشنهاد میکنم برو پیشش.

عزیزم من ده تا اورولوژیست رفتم.فایده نداشت از بوشهر با اتوبوس ب خاطر دکتر حسین کرمی ک پرفوسور هست و ...

دارو ام به شوهرت داد؟؟؟ 

عمل کرد و دارو داد.دو ماهه باردار شدم.

عاخه شوهره من که مشگلش واریکوسل نیست اسپرمش خیلی کمه حرکتم صفر ولی حتما راجبش تحقیق میکنم عزیزم ممنونم از راهنماییت