2777
2789

سه چهار تا

چون خیلی رفیق بازم قاعدتا رفیق بنظرم خیلیییی نیازه 🦦

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست موندنی نیست رفتنیه.

دوست زیاد دارم ولی رفیق کمه.

هیچ چیزی خطرناک‌تر از اعتقادات و سنت‌های غلطی نیست که تو ذهن آدما جا بیفته .. اونوقت اگه بخوان آدم بکشن! با خیال راحت میکشن...   منطقی باشیم، هوم؟!                                                   
تعداد کم ولی با مرام

منم کم دارم ولی به قول شما با مرام.حس میکنم احتیاجه ادم دوستای بیشتری داشته باشه ولی خب سخته

موجیم که آسودگی ما عدم ماست -ما زنده به آنیم که آرام نگیریم
دوست موندنی نیست رفتنیه. دوست زیاد دارم ولی رفیق کمه.

اره برا منم خیلیاشون با گذشت زمان عوض شدن و رفتن

دوتا اصلا به هم زنگ نمیزنیم مگر اینکه هر ۳ماه اونا زنگ بزنن و آمار بگیرن ببینن ازدواج کردم یا کار می ...

😂

دوست زیاد دارم اما همشون و تا یه حدی میتونن نزدیک شن چون قبلا یه دوست صمیمی داشتم خیلی بد بهم ضربه زد دیگه کسی و محرم رازم نمیدونم 

خیلی طول نکشید تا فهمیدم  قوی بودن به تحمل کردن نیست به قدرت رها کردنه ________پیگیر ارزوهامم بدجور تو دعاهاتون برای حاجت روایی منم دعا کنید💜💜____________ بزرگترین موفقیت یک دختر همین دختر بودنش است و بزرگترین شانس پدر مادرش دختر داشتن است🌱کاش نی نی یار بودم  اونایی که زن ستیزی  میکنن و ارزش زن رو زیر سوال میبرن و قدر دختر هارو نمیدونن تعلیق میکردم✌🏼ما اشرف مخلوقاتیم و تو تدبیر بقیه موجودات نقش داریم  پس حواسمون به حیوونا باشه گربه ها و سگ ها و... اونا نعمت های خدان اگه دیدی کسی داره اذیتشون میکنه حتی اگه خوشت نمیاد ازشون  ساکت نشین اونا پاکن و لایق ازار و اذیت نیستن 🐏😻🐕🦌 من دختر ارزو های کسی نیستم ولی هر روز به دختر ارزو های خودم نزدیک تر میشم🌹مدافع حقوق زنان❤❤

دوست زیادی ندارم راستش چونکه خیلی با آدما نمیتونم ارتباط بگیرم  چنتاش کلا با ۶ یا ۷ تا دوست دوست ولی صمیمی یدونه بیشتر ندارم و با دنیا عوضش نمیکنم😍🥺دوستیمون اینقدری زیاده که خب اینجوریه که من مشکلاتم و چیزامو بهش میگم :) نظرمم راجع به دوست واقعا باید تو انتخاب دوستی دقت کرد چونکه یروز میتونه بزنه زیرش :>..

کیدرامراعظم‌سایت‌می‌باشم🗿🤌🏻!-<Entj>
سه چهار تا چون خیلی رفیق بازم قاعدتا رفیق بنظرم خیلیییی نیازه 🦦

منم تو دوره دانشگاه و مدرسه رفیق باز بودم ولی الان نه

دوست زیادی ندارم راستش چونکه خیلی با آدما نمیتونم ارتباط بگیرم   چنتاش کلا با ۶ یا ۷ تا دوست د ...

کلا به نظرم همون دوست خوب و صمیمی هم نباید همه چیز ادمو بدونه

کلا به نظرم همون دوست خوب و صمیمی هم نباید همه چیز ادمو بدونه

منم همه چی همه چی رو عم‌ نگفتم

منظورم‌ چونکه سلیقه مشترکمون زیاده دربارش زیاد صحبت میکنم

کیدرامراعظم‌سایت‌می‌باشم🗿🤌🏻!-<Entj>