همش موخوره زده هر چقدرم میزنم نمیشه به سال پیش کاملا سالم و تا کمرم بود خیلی خوشگل بود بعد سشوار اینا کشیدم اونو مو موخوره اومد همش زدم زدم ۸انگشت کوتاه شده و بازم کلا موخوره هست سالم هم نیستن 😭😭😭😭همش وز بلند هم نمیشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اول به ساقه موهام روغن بادام میزنم بعد آب پیاز و آب برنج رو (بدون نمک و روغن )ترکیب میکنم اگه روغن زیتون هم داری یکم بریز تا بوی پیاز نگیره سرت نیم ساعت قبل حمام بزن
حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲
قرص هیر برست رشد و کیفیت مو رو خیلی خوب میکنه و این تجربه ی خودمه . اصلش رو بخر .
و یه چیز دیگه بهت میگم که ممکنه به نظرت خنده دار باشه ولی من خودم خیلی اعتقاد دارم . اینکه بعضی از آرایشگر ها دستشون سنگینه . بعدش موهای آدم بلند نمیشه .
حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲
آب برنج آبکش شده با دو قاشق گلاب قاطی کن بیست دقیقه قبل حمام رو سرت باشه. حنا مورد سدر چهل گیاه از عطاری بگیر با تخم مرغ و ماست و قهوه قاطی کن بذار رو سرت