2777
2789

همش موخوره زده هر چقدرم میزنم نمیشه به سال پیش کاملا سالم و تا کمرم بود خیلی خوشگل بود بعد سشوار اینا کشیدم اونو مو موخوره اومد همش زدم زدم ۸انگشت کوتاه شده و بازم کلا موخوره هست سالم هم نیستن 😭😭😭😭همش وز بلند هم نمیشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آزمایش دادی تیروئید نداری؟ از روغن بادام تلخ قبل حمام استفاده کن به ساقه موهات بزن خیلی خوبه

حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲

پسرونه كوتاه كن بعد از ريشه مو شروع كن بهش برس و تقويتي و سرم و روغن و ويتامين اين چيزا استفاده كن 

هم سالم ميشه هم رشدش سريع ميشه

مهربوني ميتونه اين دنيا رو قشنگ تر كنه🤗💖.                   بيايد هواي دل آدم ها رو داشته باشيم🤝💖
آزمایش دادی تیروئید نداری؟ از روغن بادام تلخ قبل حمام استفاده کن به ساقه موهات بزن خیلی خوبه

نه تیرویید ندارم روغن بادام تلخ رو به نوک و ریشش هم بزنم ؟کجا میفروشن قیمتش چندد؟؟؟

برای می خوره دیگه نباید موهاتو کوتاه کنی موخره گیری برو آرایشگاه بکنه و شامپو مخصوص می خوره استفاده ...

موهام خشک تار های هم خیلی نازک برا همون زود موخوره میرنعفردای نوک گیری شامپو چی بخرم ؟

واسه رشد مو شنیده بودم آب برنج و آب پیاز خیلی خوبه خودمم دارم استفاده میکنم حالا نمیدونم جواب میده یا نه ولی خیلی نرم شده موهام😍

حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲

منم نه موهام رشد داره نه ناخن هام. یکی به منم کمک کنه    

شما مکمل زینک و سیلیس استفاده کن برای زیبایی و سلامتی پوست و مو وناخن هست

💫هـیـچ اتـفـاقـی در ایـن جـهـان اتـفـاقی اتـفـاق نـمـی افـتـد💫
نه تیرویید ندارم روغن بادام تلخ رو به نوک و ریشش هم بزنم ؟کجا میفروشن قیمتش چندد؟؟؟

آره به ریشه و ساقه  عطاری ها دارن من خریدم ۱۰ تومن حالا نمیدونم الان قیمتش چنده