همش موخوره زده هر چقدرم میزنم نمیشه به سال پیش کاملا سالم و تا کمرم بود خیلی خوشگل بود بعد سشوار اینا کشیدم اونو مو موخوره اومد همش زدم زدم ۸انگشت کوتاه شده و بازم کلا موخوره هست سالم هم نیستن 😭😭😭😭همش وز بلند هم نمیشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آزمایش دادی تیروئید نداری؟ از روغن بادام تلخ قبل حمام استفاده کن به ساقه موهات بزن خیلی خوبه
حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲
برای می خوره دیگه نباید موهاتو کوتاه کنی موخره گیری برو آرایشگاه بکنه و شامپو مخصوص می خوره استفاده بکن و برای بلند شدن زودتر موهاتم آویشن بریز تو شامپوت
واسه رشد مو شنیده بودم آب برنج و آب پیاز خیلی خوبه خودمم دارم استفاده میکنم حالا نمیدونم جواب میده یا نه ولی خیلی نرم شده موهام😍
حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲
نه تیرویید ندارم روغن بادام تلخ رو به نوک و ریشش هم بزنم ؟کجا میفروشن قیمتش چندد؟؟؟
آره به ریشه و ساقه عطاری ها دارن من خریدم ۱۰ تومن حالا نمیدونم الان قیمتش چنده