من فک کردم ۲۰ سالته اخه الان خانمی ۲۰ ساله ناراحت بود فک کردم ایشونی
سن شما مناسبه....من مهرماه زایمان کردم...۳۴ تازه قصد بارداری کردم
خوشبختی یعنی : چه دور ؛ چه نزدیک هنوز کسی باشد که بی بهانه دوستت داشته باش...!♥️ زندگی مانند دوچرخه سواری است ؛ که برای حفظ تعادل باید به حرکت ادامه دهی 🚴🏻♀️
دیوزر هم زدم بعد ۱۰ دقیقه یه هاله انداخت ک خودمم می دیدم بعد باز امروز صبح زدم همون ثانیه اول یه هال ...
فاصله یکروز کمه حداقل باید دوروز بگذره تا تفاوتش ببینی
حتما هم باید از موعدت بگذره ،من بارداری قبلیم قبل موعد هرچی میزدم مثل شما بود ولی پررنگ نمیشد فکر کردم حامله نیستم ولی از موعدم که گذشت شروع به پررنگتر کرد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من یکبار ۲۷ سالگی باردار شدم سقط شد دیگه جلوگیری کردم خودم نخواستم بعد الان نزدیکه ۲ساله اقدامم و خب ...
رها کن فکرت رو باردار میشی
هر چند فکر کنم ان شاالله مثبته بیبیت
خوشبختی یعنی : چه دور ؛ چه نزدیک هنوز کسی باشد که بی بهانه دوستت داشته باش...!♥️ زندگی مانند دوچرخه سواری است ؛ که برای حفظ تعادل باید به حرکت ادامه دهی 🚴🏻♀️
وقتی هنوز هیچی معلوم نیست چرابره ازمایش عزیزم؟الان صدوخورده ای پول ازمایشه
من ایشون رو با خانم دیگه اشتباه گرفتم دوستم