2777
2789

درخواست تغییر نام دادم متاسفانه استشهادیه رو ندادم زیاد برام امضا کنن قاضی رد کرده اعتراض کنم درست بشو هست باید برم دانشگاه ازین اسمم خجالت میکشم اصلا دوستش ندارم😞

مگه اسمت چیه؟🙂

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اعتراض بده کلا عوض کردن اسم یکم دنگ وفنگ داره ابجی من اسمش سمیه بود قاضی خیلی سخت گرفت تا عوض کنه ولی شوهرش وکیله حلش کرد

جایی به دور از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که جای من زندگی می کند،چه بی رحمانه تنهاست ،وچه به ناچارقوی😔
اعتراض بده کلا عوض کردن اسم یکم دنگ وفنگ داره ابجی من اسمش سمیه بود قاضی خیلی سخت گرفت تا عوض کنه ول ...

میشه بگید چیکار کرد من واقعا نمیدونم الان باید چیکار کنم از دیروز تاالان قید دانشگاهو زدم😔

میشه بگید چیکار کرد من واقعا نمیدونم الان باید چیکار کنم از دیروز تاالان قید دانشگاهو زدم😔

اعتراض بدین اگه وکیل دارین راهشو بلده اگه نه  ازیه وکیل مشاور بگیرین داماد ما با قاضی دوست بود گرفتی😀

جایی به دور از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که جای من زندگی می کند،چه بی رحمانه تنهاست ،وچه به ناچارقوی😔