2777
2789
عنوان

خانما یه سوال دارم

177 بازدید | 8 پست

سلام. بچه ها من الان تقریبا 20 روز که پریود شدم 14 روز اول کرونا داشتم که گفتم اشکال نداره بخاطر کروناس اما الا پریودم شدید نیست اما قط نمیشه کلی قرص مفنامیک خوردم. قرص ریپاون خوردم از دیروزم قرص ترسیدم خوردم بازم قط نشد. دیروز آنلاین یه دکتر ویزیتم کرد گفت باید بری آزمایش هرمون بدی و سونرگرافی بشی. یادم رفت ازش بپرسم کی برم. از ساعت 12 هیچی نخوردم که فردا برم آزمایش خون بدم. به نظرتون فردا برم ازم آزمایش میگیرن یا میگن باید پریودی تمام بشه بعد بیایی. کسی مثل من بوده تو جم 

آزمایش هورمون ناشتا هم نباشی ایراد نداره، چون پریودت بهم خورده نیاز نیس که یه زمان خاصی بری همون فردا برو که دکتر برات دارو بنویسه

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم همینطور شدم خونریزی نیست ولی لک دارم قطع هم نمیشه سونو و ازمایش دادم سونو که گفت مشکلی نیست ولی جواب ازمایشم هنوز نیومده گرفتارم کرده به نظرم الکی قرص نخور 

عزیزم نمیدونم برا ازکایشت.اما برا قطع شدن پریودت فندق خام بخور...فندق خام رو اسیاب کن و تو یه لیوان شیر بریز یه زردت تخم مرغ محلی هم ززن با نبات...خیلی خوبه و بند میاره.از عطاری فوفل هم بگیری بکوبی دم کنی خوبه.ان شاءالله چیزی نیست.گاهی بهم میخوره سیکل طبیعی بدن بخاطر عوامل مختلف مثل استرس...کار سنگین...یا مصرف داروهای خاص.

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

عزیزم منم همینطور شدم خونریزی نیست ولی لک دارم قطع هم نمیشه سونو و ازمایش دادم سونو که گفت مشکلی نیس ...

خیلی بده. داغون شدم. قبلشم به موقع پریود شده بودم از پریود قبلیم فقط 9 روز گذشته بود که دوباره پریود شدم 😩هر دو دفعه هر کرونا داشتم... دیگه اصلا انرژی ندارم موندم تعجب چطور زندم... میگم چند روز طول میکشه جواب آزمایش بیاد. ناشتا رفتی 

خیلی بده. داغون شدم. قبلشم به موقع پریود شده بودم از پریود قبلیم فقط 9 روز گذشته بود که دوباره پریود ...

ایشالا که چیزی نیست بلا ازت دور باشه من ناشتا رفتم گفت نیازی به ناشتایی نیست ولی ناشتا بری جواب دقیقی بهت میده بهتره ناشتا باشی سه روز زمان میبره جواب ازمایش و بده حتما سونو هم برو منم دقیقا همینطورم از پریود قبلم ۷ روز گذشته بود افتادم به لک