2777
2789
عنوان

تصادف کردیم میشه بگین چیکارکنیم حا روحیمون خوب بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 922 بازدید | 58 پست

[QUOTE=248623770]حق دارین الان حال بدی داشته باشین ولی اصلا نباید خودتونو سرزنش کنید چون مقصر نبودین به خاطر همین م ...[/QUOTEبه همسرم میگم .اما میگه نه کناراومدم اما میترسم بروز نده بدتربشه.مازنا باز بروز میدیم باگریه و حرف زدن.ای خدایا الان خانوادش درموردمون چی فک میکنن 😭

مرور زمان بهتر میکنه برای قران بخونید خیرات بدید روح خودتون هم اروم میشه انشالله

دیروزش نذر داشتیم برای کلا زندگیمون و سلامتی.فرداس شد این😔.اره ازاین به بعد خیرات میکنم ازطرف اون.اما نمیدونم که خدا دلمونو اروم میکنه یانه😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=248623770]حق دارین الان حال بدی داشته باشین ولی اصلا نباید خودتونو سرزنش کنید چون مقصر نبودین ...

وای عزیزم اصلا نمیدونم چی بگم

انقدری که الان واسه شما ریختم بهم و دلم سوخت واسه اون خدابیامرز فکرم درگیر نشد

الهی که خدا به دلتون ارامش بده 

مطمئن باش خانواده اون خدابیامرز هم میدونن که اشتباه از خودش بوده

وای عزیزم اصلا نمیدونم چی بگم انقدری که الان واسه شما ریختم بهم و دلم سوخت واسه اون خدابیامرز فکرم ...

اره قبول کردن و اعتراف کردن بچشون ازپل هیچوقت نمیرفته.اما مصیبتی اومد سرمون که یه درصدم فک نمیکردیم.چیکارکنیم جوون 26ساله مردم پر پر شده اخه.عمرش تموم شده بودی خدتیا چرامارو وسیله قراردادی.ایمانمون اون همه قوی نیست واسه این امتحانت خدایا 😭

حق داری تا مدت ها یادت نمیره و یه حالته عذاب وجدان داری

‌‌‌‌‌‌دختر شمالی🌿🌾                    دل اگر تیره نباشد همه دنیاست بهشت...                             من اگه شاعر میشدم مخاطب همه شعرام قرمه سبزی و ته دیگ سیب زمینی بود...                                                           خدایا یدونه از اون معجزه قشنگات لطفا...!
باورمون نمیشه.حتی ازخونمونم فرار کردیم.فک نمیکردیم روزی این اتفاق برای ما بیوفته.همه دردامون یادمون ...

من بعد ازاین همه سال زندگی همین امشب حضورخدا روکامل حس کردم عزیزم خدا خیلی حواسش به همه جی هست ماخبرنداریم دعامیکنم همینجورکه خداامشب دل منو که داغون شده بودروآروم کرد  کاری کنه شماهم آروم بشید

خداروشکر بهتر از این بود که بچه داشته باشه  اونطوری بچه یتیم میشد زنش تنها میشد حتما حکمتی بو ...

اره خداروشکر.اما ما بدبخت شدیم تااخر عمر 😭.یه حالی داریم حاضریم برگردیم به همون دغدغه و بدبختیای قبلیمون.😭

من بعد ازاین همه سال زندگی همین امشب حضورخدا روکامل حس کردم عزیزم خدا خیلی حواسش به همه جی هست ماخبر ...

ای خدا لبخند اومد رو لبم وااست الهیی قربون خدا برم ای خدااااا عاشقتم😍

انشالله همیشه شاد و خوشبخت و موفق باشی

کاربر قدیمیم ک ترکید حساب قبلیم😅