2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه سرفت از کرونا نیست یه روش بهت میگم صد درصد قطعیه. یک دکتر خیلی خیلی متبحر و متخصص چند سال پیش که زنده بود و رفتم پیشش برای سرفه های خشک پنج ماهه من که هیچکس نتونسته بود درمانش کنه این درمان رو تجویز کرد و یکی دو شبه هم خوب شدم.

برو داروخانه یه شیشه منتول بگیر شب قبل از خواب یه دستمال کاغذی تا کن بیست قطرشو بریز رو دستمال دراز بکش یه بیست دقیقه نیم ساعت تو دستمال تنفس کن

اینم بگم چون عصاره نعناع داره بوش خیلی تنده ممکنه اولین دفعه اذیت بشی. من چند ساله برای درمان سرفه استفاده میکنم بجز کرونا همیشه موثر بوده و سریع جواب داده

یه دعای خیرم برای من بکن یه فاتحه م برای اون بنده خدا بفرست که هدفش فقط درمان مردم بود و زمانی که ویزیت متخصص ۴۰-۵۰ هزار تومن بود اون فقط دو هزار تومن میگرفت اونم اگه منشیش یادش بود میگرفت! روحش شاد دکتر فرخ سیف بهزاد 🌹🌹

در طالع من نوشته شده: قوی و با اراده، هر آنچه را که بخواهد بدست می آورد.لئو رایزینگ!!عجیب اما واقعی! هسته عبادتگاه 😍❤😎✌🏻 منتظر مصلح خود باید مصلح باشد: استاد رائفی پور

استيل سيستئين ٦٠٠ بگيربراى ايجاد خلط و نرم شدن گلوت

زردچوبه+شيرگرم

دمنوش اويشن،دمنوش گل ختمى

از همه اينا براى من مفيدتر شربت دكسترومتروفان بود كلا يه قاشق خوردم قطع كرد منم يه ماه پيش مريض بودم

استيل سيستئين ٦٠٠ بگيربراى ايجاد خلط و نرم شدن گلوت زردچوبه+شيرگرم دمنوش اويشن،دمنوش گل ختمى از ه ...

يكي دو مدل شربت سرفه خوردم امروز افتضاح شدم

اويشنم الان شوهري دم كرد فايده نداره دل و رودم اومد بيرون

روزييكه تو خونه ي مستقلم هستم و به اين روزا ميخندم🙏
يكي دو مدل شربت سرفه خوردم امروز افتضاح شدم اويشنم الان شوهري دم كرد فايده نداره دل و رودم اومد بير ...

اين عاليه من خودم انقدرسرفه كردم خون بالا اوردم و از شدت سرفه عضلات شكمم درد ميكرد اينو خوردم خوب شدم