2777
2789
عنوان

ی سوال دارم

92 بازدید | 7 پست

بنظرتون اگه ی پسری زن داشته باشه و مادر پسره بره به مادربزرگ عروسش بگه که من میخوام خواهرزادمو بگیرم برای پسرم ( همونی که زن داره ) و خواهرزادشم نامزدیش بهم خورده حتی خرید عقدم کرده بودن

در حالی که پسرش و عروسش هم دیگه رو دوست دارن و خوشبختن و در نهایت مادرشوهر موفق به جدایی پسرش و عروسش میشه. گناه کرده اون مادرشوهر؟!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این شرایطی که گفتید خدای نکرده برای خودتون پیش اومده؟ شوهره مگه دور از جون برگِ چغندره که براش تصمی ...

اره اینجوری که شنیدم

وقتی مادرشوهر ادم جادوگر باشه همینجوری میشه

شوهر نباید اجازه دخالت به هیچ احدوناسی رو تو زندگیش بده. واگر اجازهددخالت از طرف شوهر به خاهر شوهر مادرشوهر وخانواده زنو داده شه یعنی اون پسر قدرت مدیریت وکنترل وجنم زندگی مشترک رو نداره وزندگیش درنهایت طاق کسری میشه وترک میخوره وداغون میشه. هر چند لیاقت پسری که برش تو خانواده خودش نداره همین بیشتر نیست.زمانی که مرد یه خونه همه کسش بشه خانومش واحترام خانواده خودش وخانومشو نگه داره. ولی تصمیمو خودش وخانومش بگیرن وهمه چیزش بشه خانومش اون زندگی محکم وعالی وجذبه زیاد میشه وراه هایه شیطان به روی زندگی مشترکشون همه بسته میشه. و پسری که به خانومش وفادار باشه وخیانت نکنه هیچگاه زن بهش خیانت نمیکنه چون ذات زن پاک ولی رقنه ای هستش یعنی زن تو مجردیاش اگه خوب نباشه بعد متاهلی مردش وفادار با جذبه(یعنی همه کسش زنش واجازه دخالت به خانوادشو نده وتو جمع داعم از زنش تعریف کنه وشخصیت زیادی برای او قاعل بشود)وزنشو از لحاظ مالی عاطفی اخلاقی جنسی تامین کنه وکاملا با درک ومهربان واشنا با خصوصیت  اخلاقی زن در دوران بعد بارداری و زایمان وعادت ماهانه وجذابیت ونیاز به تعریف مدام از زن ومهارت هایه او وقدردانی ار رابطه وزحمات زن و.... هیچگاه زن به او خیانت نمیکنه. وهمچنین زنو باید اعتماد کرد وبه او ازادی داد تا زن بدونه که مردش بهش مطمعنه واگه شوهر در نهایت به زنش اجازه همنشینی با زنایه دیگه فامیل وخانواده وهمسایه رو بده تا زن بتونه راحت به صحبت هایه زنونش برسه وبا زنش رفیق باشه وگوشیش داعم دست زنش باشه حتما زندگی شیرین و بدون خیانتی را تجربه میکنه پسر. 

واینکه اون مادر شوهر گناه کبیره ونابخشیدنی واسه خودش خریده. ومادر شوهر تعادل رئحی روانی درستی نداره ومطمعنا سر خودش یا دخترش میاد. هر چند که باز پسره مقصره پسری که اجازه داد بعد عقد با خانومش مادرش دخالت کنه اون پسره به درد اشغالیم نمیخوره. اگه پسر پسر باشه هیچ کس نمیتونه واسش تصمیم بگیره. من سه ساله از نامزدم جدا شدم ولی هنوز به هیچکس اجازه نمیدم درباره نامزد سابقم چرند بگه. مامانم یه بار اومد دربارش بد بگه همون لحضه بهش گفتم سریع خودشو جمع کرد وتمام. اینو همه به مرد بستگی داره. مقصر اصلی مرد بی جنمه بعد خانواده با افکار شیطانی