2777
2789
عنوان

یاد یه پز خیلی مسخره افتادم

255 بازدید | 23 پست

با یکی از فامیلامون رفتیم بیرون من و مامانم با دختر خالم و مامانش 

بعد رفتیم تو به مغازه کفش فروشی مثل اینکه یکی به تیکه به دخترخالم پروند خالم یه ریز می خندید انگار برنده جایزه نوبل شده دخترش 

بعد من داشتم کفشارو نگاه می کردم اومد به من گفت تو رو خدا به باباش نگیا غیرتیه میاد پسره رو پیدا می کنه 

من اینجوری بودم که هان   چی شده بعد مامانم گفت این اصلا ندید چی شده 

انقدر درگیر کفشا بودم هیچی نفهمیدم بعد خالم انگار تیرش بت سنگ خورد رفت تو قیافه پشتشو کرد بهم دسگم باهام حرف نزد    

دورهمی فامیلی ما جوریه که پنج ساعت پیششون میشینی پنج سال باید بری تراپیست حال روحیت خوب بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این الان پز بود ؟🙄

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

خاله منم یه بار اومد پز بده همه 😐شدن گفت دخترم اینقدر تمیزه میره حموم حوله خودشو استفاده می‌کنه 

البته وضعیت مالی ضعیفی دارند شاید هم اون موقع واقعا نشان تمیزی بوده 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
وا تیکه پروندن پز داشته؟

لابد داره ما نمی دونیم 

نمی دونی چقد خوشحال بود بعد دید من تو باغ نبودم فسش خوابید 

دورهمی فامیلی ما جوریه که پنج ساعت پیششون میشینی پنج سال باید بری تراپیست حال روحیت خوب بشه
فقط میتونم بگم خیلی حرصم گرفت.

من انقد هنگ کرده لودم این چی میگه نمی تونستم حرص بخورم 

وا

تیکه پروندن خیلی مزخرفه آدمی که خوشش میاد و بهش افتخار میکنه خیلی چیپ و بی لول

خیلی وقتا دست خود خانوما نیست یه سری آدم بیشعور بهشون تیکه میندازن و اصلا تقصیر خانوما نیست

ولی اینکه طرف خوشحال بوده بهش تیکه انداختن از یجایی مشکل داره