2777
2789
عنوان

مامان ها و خانم های متاهل لطفا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیمه نداشتی؟

دارم هم تکمیلی هم تامین اجتماعی 

اما چون ماما نوشت شامل بیمه نمیشه باید حتما متخصص بنویسه

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
با تامین اجتماعی عزیزم؟

آره عزیزم . 

شما هم پرس و جو کن برو

البته فقط بدیش اینه شلوغ

من ساعت دو و نیم رفتم دکترش ۳ونیم اومد یه سری مریضا که نویت داشتن و رفتن خلوت شد من سریع رفتم داخل

البته اونجا یه مرکز بزرگ که فقط سونوگرافی انجام میدن چند تا دکتر

دارم هم تکمیلی هم تامین اجتماعی  اما چون ماما نوشت شامل بیمه نمیشه باید حتما متخصص بنویسه

ععععع ای وای پس دکتر عمومی ک چکاپ کامل مینویسه برام نمیتونه سونو رحم هم بنویسه ن؟

میوتی میم🐈یه تعلیقی بیچاره😁

ببین عزیزم  من پزشکم.تا وقتی علامت خاصی مبنی بر عفونت ادراری یا تناسلی نداری لازم نیست اصلا ازمایش بدی 

سونوگرافی رحم ات هم تاوقتی شک بالینی نکنه پزشکت ب چیزی اصلا لازم نیست انجام بدی 

حالا ی سری ازمایشات مثل تیرویید و قند و ویتامین دی و پروفایل اهن و cbc  لازمه که روتین انجام بدی ولی به نظر من با توجه به چیزایی که من تو بخش زنان دیدم لازم نیست اصلا 

ببین عزیزم  من پزشکم.تا وقتی علامت خاصی مبنی بر عفونت ادراری یا تناسلی نداری لازم نیست اصلا ازم ...

مممنونم از اینکه وقت گذاشتید واقعیت من ترشحات سفید رنگی دارم و این دو سه باز آخر حین رابطه ی جنسی سوزش دردناک داشتم و همین بود ک تصمیم گرفتم دکتر برم حالا بنظرتون سونوگرافی نرم؟

ععععع ای وای پس دکتر عمومی ک چکاپ کامل مینویسه برام نمیتونه سونو رحم هم بنویسه ن؟

نه ازمایش اگه عمومی بنویسه بهت بیمه حساب میکنه 

من اندازه 600تومن چکار دادم عمومی نوشت همشو بیمه حساب کرد من قرونی ندادم البته اکثرشون تکمیلی داد برا من 

ولی سونو فقط متخصص زنان

نه ازمایش اگه عمومی بنویسه بهت بیمه حساب میکنه  من اندازه 600تومن چکار دادم عمومی نوشت همشو بی ...

ای وای پس سخت شد یعنی من سونو رو فقط در حالتی ک پزشک متخصص زنان بنویسه بیمه حساب میکنه

ای وای پس سخت شد یعنی من سونو رو فقط در حالتی ک پزشک متخصص زنان بنویسه بیمه حساب میکنه

دقیقا 

حالا باز بپرس 

من که پرسیدم اینجور بود عمومی که احتیاج نداره به سونو رحم

ولی ازمایش چکاب و عمومی هم مینویسه و دارو میده 

ازمن میشنوی سونو رو بده تا بفهمی کیست و این نداری بعد ازدواج برا بچه دار شدن به مشکل نخوری اگرم داشته باشی حداقل زودتر رفع کنی

مممنونم از اینکه وقت گذاشتید واقعیت من ترشحات سفید رنگی دارم و این دو سه باز آخر حین رابطه ی جنسی سو ...

احتمال زیاد عفونت داری، یک متخصص زنان برو معاینه ات کنه و برات ازمایش بنویسه. نیازی به سونو نیس تو این مرحله اصلا. با شرح حال و معاینه بهت دارو میده. ولی حتما پاپ اسمیر انجام بده. 

علاقه ادراری مثل سوزش ادرار یا مثلا خون تو ادرار یا حالت اورژانسی تو ادرار نداشتی؟ 

ترشحات پنیری عه؟ بو میده؟ همسرت علامت نداره؟