2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۵

سال کمه که خودتوشوهرتوهرشب ببند زنجفیل دارچین قایجان سلیجان ونبات یدونه هرکدام بنداز بجوشه ۲تا لیوان خودتم عدس بوبده آسیاب کن هرشب یه قاشق قاطی ابجوشونبات کن منواین حامله کرد اونم ناخاسته بعده پریودی خوردم خونریزی جمع شه زدکمرموسفت کرد😑😑

بس ماها که هنوز ازدواجم نکردیم سنمونم رفته بالا چی بگیم

شما فعلا زیر ذره بین و شماتت نیستید. 

استارتر رو درک میکنم. هرکس تو فامیل باردار میشه یه کس دیگه زنگ میزنه به من خبر میده. نه من سر پیازم و نه اون کسی که زنگ میزنه. فقط هدف آتیش زدن دلمون هست.

خدا دامن هیچ بانوی مسلمان رو خالی از اولاد نذاره. ارزوهای خودمون یه طرف جواب مزخرفات بقیه رو هم باید بدیم. 😢😢😢😢😢😢😢😢

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

منم مثل تو بعد کلی سال بقیه که با ما و بعد ما ازدواج کردن دارن بچه های دومشون هم به دنیا میارن من یه دونه شم ندارم😪

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
وقت تلف نکن برو ivf انجام بده

ای وی اف که برای همه جواب نمیده خواهر. فقط تبلیغ کردن. یه عالمه خرج کردم و هربار منفی شد و فقط یه جسم کبود و یه روحیه داغون برام مونده.

تاپیک آی وی افی ها رو سر بزنید میبینید که از هر 20 نفر فقط یکی نتیجه میگیره 😢😢😢😢😢😢

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
ممنون عزیزم خداکنه برا منم جواب بده

اول برو دکتر دلیلش رو بهت بگن. 

شما فعلا زیر ذره بین و شماتت نیستید.  استارتر رو درک میکنم. هرکس تو فامیل باردار میشه یه کس دی ...

اخ که دقیق زدی تو خال

عمم ماه تا ماه نمیگه زنده ای یا نه امشب زنگ زده میگه عمو بابا شده خدا دامن هررررکی تو حسرت بچس سبزکنه با یه لحن دل بسوزون  

من این ارزوی مادر شدن باعث شده از همه کس قطع رابطه بشم.چون حرفاشون ازارم میدادن.انشالله که خدا برا ه ...

منم همینطور. کرونا اومده بود اونقدری خوشحال بودم که حداقل هیشکی رو نمیبینم. یکی رو همین روزا اتفاقی دیدم عوض اینکه احوالپرسی بکنه بعد از چندسال منو دیده . یهویی بدون مقدمه جلوی یه عالمه از مردهای فامیل بلند گفت تو چرا تخم نمیذاری؟ صدای شکستن دلم تا اسمان رفت و فقط لبخند زدم 😔😔😔😔

من این ارزوی مادر شدن باعث شده از همه کس قطع رابطه بشم.چون حرفاشون ازارم میدادن.انشالله که خدا برا ه ...

واقعا سخته.... بدم میاد از حس ترحم بقیه 

بدم میاد هربار به کسی میگم التماس دعا با دلسوزی میگه ان شاالله توهم مادر میشی

سخته  

ممنون عزیزم خداکنه برا منم جواب بده

مشکل خاصی نداری گلم ...درکت میکنم من بعد ۴ سال در اوج ناباوری باردار شدم آخه گفتن نمیشه قرار بود پریود بشم برم آی وی اف که نشدم خواست خدا بود یکم باید آرامشت بیشتر کنی واسترس کم...

سردیجات کم کنی وگرمیجات بخوری ...مولتی ویتامین ویتامین دی هم خودت هم همسرت بخوره