2777
2789

سلام

کدوم بازار کار بهتری داره ؟ 

چون احتمال قبولی پرستاری یه شهر خوب کمه. مامایی شهر خوب  بهتره جلو تر بزنم ؟ 

احساس میکنم بازار کار پرستاری داره اشغال میشه 

هوشبری چطوره ؟ حس میکنم حذفش کنم اگه پرستاری و مامایی قبول نشدم دوباره پشت کنکور بمونم بهتره تا برم هوشبری 😕🌸

«خُدایا تُویے ساحلِ آرامِش مَن»♡♥️ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من اتاق عمل میخونم این رشته هایی که گفتی براساس الویت و علاقت انتخاب کن نمیخواد پشت بمونی

اتاق عمل کارش چطوره ؟ بازار کار خوبی داره ؟

راضی هستین 

حست برعکسه گلم مشاورم اصلا برام مامایی و هوشبری نزد گف اینا الان کار ندارن،۶ سال بعد که دیگه اصلا ک ...

میترسم با  افزایش ظرفیتی که داره کار پیدا نکنم

سردرگم شدم

اتاق عمل کارش چطوره ؟ بازار کار خوبی داره ؟ راضی هستین 

خداروشکر خوبه همه چی بستگی به مهارتت داره اینو بدون توایران رشته های پیراپزشکی هیچ وقت  بیکاری نیست اقتصادمملکت داغونم بشه مهندسی و رشته های صنعتی ضرر میکنن تامریض هست به مااحتیاج دارن 

رفیق اونیه که بهش بگی ادم کشتم.جواب بده کجا دفنش کنیم✌
میترسم با  افزایش ظرفیتی که داره کار پیدا نکنم سردرگم شدم

ن بابا مملکت همیشه ب پرستار نیاز داره

جذبشم بالاس تو بیمارستان

مگه بیمارستان چقد به هوشبر نیاز داره!

اصلا کارشم ته بکشه، بازم بخاطر مهاجرت توپش میتونی بری خارج روهوا وارد کار شی😁😎

خداروشکر خوبه همه چی بستگی به مهارتت داره اینو بدون توایران رشته های پیراپزشکی هیچ وقت  بیکاری ...

خب خداروشکر 

ببخشید خیلی سوال میپرسم حقوقتون در چه حدودیه؟ 

حست برعکسه گلم مشاورم اصلا برام مامایی و هوشبری نزد گف اینا الان کار ندارن،۶ سال بعد که دیگه اصلا ک ...

دقیقا تو بیمارستانی که من هستم بخش ای سی یو دختره گفت من تمدید طرح هوشبری بودم بعدش بیرونم میکنن باید برم خصوصی ازمون استخدامی هم برای دولتی خیلی کم میگیرن اما اگه پرستار بودم خیالم راحت بود زیاد میگیرن و من قبول میشم و میام دولتی 

بزن پرستاری  من دانشجوی پرستاریم و راضی  راستش خسته شدم از بس گفتم پرستاری بزنین

حقوقتون در چه حدیه ؟ 

و اینکه درسته میگن استخدامی خیلی سخت شده و تعداد کم می‌خوان و باید پارتی داشته باشیم 

ن بابا مملکت همیشه ب پرستار نیاز داره جذبشم بالاس تو بیمارستان مگه بیمارستان چقد به هوشبر نیاز دار ...

خیلی خوبه پس 

ان شالله موفق باشی ☺️🌸

خب خداروشکر  ببخشید خیلی سوال میپرسم حقوقتون در چه حدودیه؟

من الان کاراموزی دارم

حقوق توی رشته اتاق عمل کاملا براساس مهارتته مث پرستاری نیست اگه کارت خوب باشه جراح دوست داشته باشه اسیستش بشی بالای ۵۰ ۱۰۰م درامدته اگرم معمولی فقط تو یه بیمارستان کارکنی حدود۱۰ بستگی داره

بعضیام میرن سمت زیبایی و تزریقات که اونم درامدش زیاده

رفیق اونیه که بهش بگی ادم کشتم.جواب بده کجا دفنش کنیم✌
حقوقتون در که حدیه ؟  و اینکه درسته میگن استخدامی خیلی سخت شده و تعداد کم می‌خوان و باید پارتی ...

بله حقوق ها تقریبا یکیه اما بازم بخش به بخش بیمارستان به بیمارستان فرق داره 

تو هر ازمونی مثل استخدامی یا حتی کنکور سهمیه و پارتی هست اما دیگه در اون حد هم نیست که هیچکس قبول نشه و فقط سهمیه ای ها و پارتی دارها قبول بشن انقد به پرستار نیاز دارن که بگیرن