2777
2789

میگن نماز و روزه باطل نیست اگر نداشته باشین از بعد از ظهر اعصابم خورد شده😕😑 چیکار کنم از هرکیم میپرسم هیچی نمیگه

میخوام امام خامنه ای رو مرجعم قرار بدم اما رساله اش رو پیدا نمیکنم 

یه رساله چند مرجع بگیر ببین کدوم مرجع نظراتش به منطقت نزدیکه

من اینجوری انتخاب کردم 

خیلی دوستتون دارم ولی اگر لطف کنید تگم نکنید منم با آرامش بیشتری میام سایت❤️❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداوند متعال در آیه 43 سوره مبارکه نحل به این پرسش این طور پاسخ داده که: «فسئلوا أهل الذکر إن کنتم لا تعلمون؛ اگر نمی‌دانید از اهل ذکر سؤال کنید.» باید توجه داشت که خداوند نفرموده که از هر عالمی که خواستید سؤال کنید. بلکه می‌فرماید از عالمی بپرسید که اهل ذکر و به یاد خدا باشد. کسی هم اهل ذکر است که در هر حالی خدا را در نظر می‌گیرد و در عین حال تقوا دارد و پرهیزکار است.

به همین دلیل است که انتخاب مرجع تقلید یکی از ضرورت‌های دوران نوجوانی و سن تکلیف است. تا نوجوان مکلف مرجعی داشته باشد که در موارد گوناگون دینی به او رجوع کرده و جواب ابهاماتش را از او جویا شود.

💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر

تو گوگل همین عنوانت رو سرچ کن.

💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر

برای شناخت مجتهد اعلم (دانشمندترین فرد در دانش فقه) سه راه تعیین شده است تا مردم به راحتی بتوانند از یکی از این راه ها مرجع تقلید مورد اطمینان خود را بشناسند و انتخاب کنند:

اول: آن که خود انسان یقین کند، مثل آن که از اهل علم باشد و بتواند مجتهد اعلم را بشناسد.

دوم: آن که دو نفر عالمِ عادل که مى توانند مجتهد و اعلم را تشخیص دهند مجتهد بودن یا اعلم بودن کسى را تصدیق کنند، به شرط آن که دو نفر عالمِ عادلِ دیگر با گفته آنان مخالفت نکنند.

سوم: آن که عده اى از اهل علم که مى توانند مجتهد و اعلم را تشخیص دهند، و از گفته آنان اطمینان پیدا مى شود مجتهد بودن یا اعلم بودن کسى را تصدیق کنند.

بچه ها برید سایت جامعه مدرسین حوزه علمیه قم اسامی مراجع تقلید اعلم رو گفته از بین اونا یکی رو انتخاب کنید 

همینجوری نمیشه بری کتابفروشی یه رساله بگیری یا جواب سوالاتت رو از نت بگیری مگه گوگل مجتهد جامع الشرایط هست

حالا من میریم سایت جامعه مدرسین اسامی مجتهدین جامع الشرایط رو تو پست بعدی میزارم 

از بین اونا یکی رو انتخاب کنید

ان شاء الله یکی مثل خودت نصیبت بشه        ببین دعات کردم یا نفرین  ⛔دغدغه و مطالعات: پزشکی، تغذیه صحیح، نسخه های کاربردی طب سنتی 🔴 از طب سنتی نسخه ها و توصیه های کاربردی و مختصر قابل انجام رو میگم در مورد اصلاح طبع و مزاج و...صحبت نمی کنم ⭕آزمایش غیر بارداری و خیلی تخصصی نباشه بتونم راهنمائی می کنم ⚫در مورد حقوق و فقه هم مطالعاتی دارم و وارد میشم ولی ادعائی ندارم ✔ برای هر فرد درمانهای پزشکی نوین مشخصه و حتی الامکان توصیه می کنم خط اول و ضرورت هست اما در کنار آن نسخه های کاربردی و سهل الوصول طب سنتی را به عنوان مکمل توصیه می کنم منتهی اصلاح سبک زندگی و تغذیه صحیح و اصولی را لازم می دانم نخوردن کارخانه ای ها از روغن جامد و مایع تا نمک یددار و قند و شکر و کنسروجات و مربا و ترشی و دلستر و دوغ و نوشابه🔴 نخوردن مایعات نیم ساعت قبل تا دو ساعت بعد از غذا + خوردن میوه و سبزیجات، گوشت گوسفندی، لبنیات محلی مطمئن، روغن ذرت خالص، زیتون، حیوانی ، نان سنگک و هر چیز طبیعی را توصیه می کنم🚩غذای تو دوای تو باشد
برای شناخت مجتهد اعلم (دانشمندترین فرد در دانش فقه) سه راه تعیین شده است تا مردم به راحتی بتوانند از ...

گوگل مجتهد جامع الشرایط نیست.ولی گفته یه مجتهد رو از چه روشهایی میشه انتخاب کرد.یاعلی

تقلید از هر یک از مراجع ذیل صحیح می‌باشد.

1ـ حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای

2ـ حضرت آیت‌الله العظمی وحید خراسانی

3ـ حضرت آیت‌الله العظمی شبیری زنجانی

4ـ حضرت آیت‌الله العظمی مکارم شیرازی

5ـ حضرت آیت‌الله العظمی صافی گلپایگانی

6ـ حضرت آیت‌الله العظمی سیستانی

(دامت برکاتهم)

البته آیت الله صافی گلپایگانی به رحمت خدا رفت

ان شاء الله یکی مثل خودت نصیبت بشه        ببین دعات کردم یا نفرین  ⛔دغدغه و مطالعات: پزشکی، تغذیه صحیح، نسخه های کاربردی طب سنتی 🔴 از طب سنتی نسخه ها و توصیه های کاربردی و مختصر قابل انجام رو میگم در مورد اصلاح طبع و مزاج و...صحبت نمی کنم ⭕آزمایش غیر بارداری و خیلی تخصصی نباشه بتونم راهنمائی می کنم ⚫در مورد حقوق و فقه هم مطالعاتی دارم و وارد میشم ولی ادعائی ندارم ✔ برای هر فرد درمانهای پزشکی نوین مشخصه و حتی الامکان توصیه می کنم خط اول و ضرورت هست اما در کنار آن نسخه های کاربردی و سهل الوصول طب سنتی را به عنوان مکمل توصیه می کنم منتهی اصلاح سبک زندگی و تغذیه صحیح و اصولی را لازم می دانم نخوردن کارخانه ای ها از روغن جامد و مایع تا نمک یددار و قند و شکر و کنسروجات و مربا و ترشی و دلستر و دوغ و نوشابه🔴 نخوردن مایعات نیم ساعت قبل تا دو ساعت بعد از غذا + خوردن میوه و سبزیجات، گوشت گوسفندی، لبنیات محلی مطمئن، روغن ذرت خالص، زیتون، حیوانی ، نان سنگک و هر چیز طبیعی را توصیه می کنم🚩غذای تو دوای تو باشد
گوگل مجتهد جامع الشرایط نیست.ولی گفته یه مجتهد رو از چه روشهایی میشه انتخاب کرد.یاعلی

اون که آره

منظورم به پستهای قبل بود که نوشته سوالت رو تو گوگل سرچ کن یا برو چندتا رساله بخر بخون هر کدوم خوشت اومد ...

اون که آره تشکر منظورم به پستهای قبل بود که نوشته سوالت رو تو گوگل سرچ کن یا برو چندتا رساله بخر ب ...

🌷🌷🌹🌹🌹🌹