2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده دلتنگشم

107 بازدید | 13 پست

باهام کات کرده و جوابمو نمیده اما هنوز عکسای مشترکمون تو پیجش هست

تو بیو اینستاش حلقه گذاشته بود 

الان دیدم برداشته

قلبم تند میزنه خیلی حالم بده ولی چند بار پیام دادم و سین زده جواب نداده 

خواستم حرفامو بهش بزنم 

تراپیستم میگه هیچ کاری نکنم اصلا انگار نه انگار 

ولی دلم طاقت نمیاره

چیکار کنم؟ دلم آرامش میخواد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره تقریبا حلقه رد و بدل کردیم

پسرا اینجوری شدن، یهو غیب میشن ببینن دختره بدون اونا میمیره یا نه، بعد پررو برمیگردن اونموقع تو نباید راهشون بدی، متاسفانه نابالغن

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 
پسرا اینجوری شدن، یهو غیب میشن ببینن دختره بدون اونا میمیره یا نه، بعد پررو برمیگردن اونموقع تو نبای ...

چرا این بازی روانی رو راه میندازن😔 من واقعا خورد شدم دیگه نمیکشم 

چرا این بازی روانی رو راه میندازن😔 من واقعا خورد شدم دیگه نمیکشم

چون کمبود توجه و محبت دارن، من کشیدم درد تو رو، ولی اشتباه کردم بخشیدم فقط وقتم تلف شد، اسکلن

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 
اخه بعدا هم‌برمیگرده میاد میگه تو برای من نجنگیدی

حرف مفت و تکراریه، هممون شنیدیم تو کاری نکردی که بخوای بجنگی یادت نره

پسرا اینجوری شدن، یهو غیب میشن ببینن دختره بدون اونا میمیره یا نه، بعد پررو برمیگردن اونموقع تو نبای ...

حالا بذار ادامشو من بگم

اگه بفهمن  دختره میمیره ک بای بای

اگ بفهمن نمیمیره و... مبچسبن دحتره رو محکم

آرزوی شیرین من: شنیدن صدای قلب همسر آیندم(آقاییم) 🥺🤍 همسر ندارم دعا کنید یه همسر پاک و بهشتی قسمتم بشه ازش مواظبت کنم مث یه گل نذارم آب تو دلش دیگه تکون بخوره کنارم🥺🤍

حالا بذار ادامشو من بگماگه بفهمن دختره میمیره ک بای بایاگ بفهمن نمیمیره و... مبچسبن دحتره رو محکم

چسبیدنه تا وقتی ادامه داره که دختره عین گه باهاشون رفتار کنه فکر کن نتونی به پارتنرت عشق زیاد بدی چون میدونی همینقدر بی جنبست و همیشه باید عن محلش کنی، خیلی ترسناک و بیهودست، کلا این تایپ پسر مفتش گرونه