2777
2789
عنوان

ارزانی یخچالهای نمایشگاهی!!!؟

346 بازدید | 2 پست

تو سایت دیوار یک عالمه تبلیغ لوازم برقی نمایشگاهی هست که درصدی قیمتها از شرکت کمتره 

من یخچال ساید و ماشین لباسشویی دوو تصنیم دارم بخرم حدودا ۳۵ بودجه دارم که حداقل ۵ تومن کم دارم الان به این نمایشگاهی ها زنگ میزنم بین ۸ تا ۱۰ تومن ارزونتره که برای شرایط الان من خیلی اوکازیونه از طرفی میگن ضمانت نامه و همه چیشم اوکی هست متتها صادر کنده ضمانت شرکت نیست

والا قبلا اسنوا داشتم از سرکتم خریدم معتبر ترین ضمانتنامه هم دادن یه قرون به درد نمیخورد سر چند سالم کل جهیزیه ام که ۴ قلم اسنوا بود سوت کردم رفت

میخواستم بدونم کسی تجربه ای داره

عزیران لطفن رو هوا حرف نزنید فقط که حو صله ندارم اگر تجربه شخصی دارین سپاسگزارم میشم بهم بگید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.