2777
2789
عنوان

پارگی کیسه آب در هفته ۲۴

| مشاهده متن کامل بحث + 4021 بازدید | 35 پست
منم ۲۹ هفتم همش استرس زایمان رثزودرس دارم هر هفته ک میگذره به نفس راحت میشکم 😁🖐🏻

عزیزم من ۲۳هغتع دو روزم هست من از بیست هفته بخاطر جفت قدامی ک هستم حرکت جنین حس کردم حرکت ک همون بال بال زدن پروانه حباب ترکیدن نبض زدن منظورمع اکو قلب هم ۲۱هفتع انجام دادم مشکلی نبود 

یه چن روزی حرکت جنین کم شده استرس دارم اون هفته هم رفتم دکتر صدا قلبش شنید بهداشت رفتم شنید 

چرا کم شده دارم روانی میشم 

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم شما سه ماه از زایمانت گذشت اول برو از لحاظ مسائل ایمنی و انعقادی بررسی کامل شو و عکس رنگی هم ...

عزیزم من کامنت گذاشتم اگه اطلاع داری جواب منم بده خدا خیرت بده

عزیزم من ۲۳هغتع دو روزم هست من از بیست هفته بخاطر جفت قدامی ک هستم حرکت جنین حس کردم حرکت ک همون بال ...

می دونی این استرسی که به خودت وارد میکنی معادل تزریق آمپول فشار به خودته؟  استرس باعث میشه خدایی نکرده دچار زایمان زودرس بشی. بعدش هم تو 23 هفته اصلا حس کردن حرکت جنین مهم نیست گاهی ممکنه چندین روز چیزی حس نکنی بخصوص اگه جفت قدامی باشه و این کاملا طبیعیه. حرکت جنین از هفته های 30 به بعد مهمه. مثلا تو بارداری خودم یه چند روز میدیدم حرکت زیاد داره بعد یه دفعه یک هفته هیچی حس نمیکردم. به دکترم گفتم خندید گفت وقتی حس نمیکنی دلیل نیست جنین حرکت نداره به این خاطره ضربه هاش به سمتیه که مادر حسش نمیکنه بعدنا سونو میدادم تو سونو اینقدر حرکت میکرد دکتر سونو اعصابش بهم میریخت ولی من همون موقع که حرکتشو میدیم ولی تو بدنم حس نمیکردم. فهمیدم چقدر الکی یه هفته استرس کشیدم.شما هم که جفتت قدامیه کمتر باید حساس باشی. از هفته 30 به بعد باید حرکتشو چک کنی نه الان. و این طبیعیه که گاهی چند روز حرکتشو حس نکنی یا چند روز بیشتر حس کنی.

الان یه جوری میگی دارم دیوونه میشم دلم برا نی نی تو شکمت میسوزه. میدونی با بیقراری تو اونم اذیت میشه و رو رشدش اثر میذاره.  استرس های بیخود رو بذار کنار هیچ اتفاقی نمیوفته اگر هم بخواد بیوفته اصلا قبلش خبردار نمیشی بخواهی کاری کنی این استرسارو دکترا میندازن تو دل مادرای باردار پول سونو و آزمایش و ویزیت میگرن. مگه قدیما ازین چیزا بود مادر من میگفت ما چیزی از چک کردن حرکت جنین نمیدونستیم  حامله میشدیم بعد نه ماه دردمون میگرفت میرفتیم زایشگاه. اصلا سونو مرسوم نبود ..تو آرامش به خودت برس با نی نی صحبت کن براش شعر بخون اون صداتو میشنوه حتی اگه تو حسش نکنی از بارداریت لذت ببر بعدا حسرت این روزا رو میخوری.

منم ۲۹ هفتم همش استرس زایمان رثزودرس دارم هر هفته ک میگذره به نفس راحت میشکم 😁🖐🏻

خانم های عزیز استرس عامل اصلی زایمان زودرسه. اینقدر تو نی نی سایت و سایتای اینجوری نچرخین قرار نیست واسه یکی پیش اومده برا شما هم اتفاق بیوفته. مگه اینکه قصد آزار خودتون و بچتون رو داشته باشین.  الان باید برا بچه های تو دلتون کتاب بخونین شعر بخونین نه گوشی بدست تو تاپیکای اینجوری بچرخین. استرس معادل تزریق آمپول فشار به خودتونه

می دونی این استرسی که به خودت وارد میکنی معادل تزریق آمپول فشار به خودته؟  استرس باعث میشه خدای ...

سلام مهربون وای عین دکترا اطلاع داری دیروز رفتم دکتر چون من بعد چند سال انتظار تمام دکترها جوابم کرده بودن یهو خدا معجزه کرد باردار شدم من خیلی سختی کشیدم خیلی 

رفتم دکتر سونو کرد نی نی برای خودش تکون میخورد بازی میکرد دکتر حرف شما رو زد گفت اصلا مهم نیس هفته های شما 

آنقدر گریه کرده بودم دیگه نا نداشتم 

دیگه اومدم خونه خیالم راحت شد 

دکتر پول سونو نگرفت 

خیلی دلش برام سوخت 

گفت اصلا مهم نیس نگران نباش اون داره رشد می‌کنه تو متوجه نمیشی 

برام دعا کن این سه ماه نیم دیگه ب خیر بگذره یه دختر سالم سالم سالم خوشگل صالح بیاد تو بغلم 

من اون همه سختی ک کشیدم فراموش کنم همش در ب در دکتر مرکز ناباروری بودم 

اون عطاری اون دعا نویس اون ماما خانگی اون طب سنتی 

وای من خیلی سختی کشیدم بخدا چن سال 

هر ک می‌گفت این کار کن انجام میدادم 

آنقدر زخم زبون از دوست دشمن شنیدم 

آنقدر حرفا شنیدم 

سلام مهربون وای عین دکترا اطلاع داری دیروز رفتم دکتر چون من بعد چند سال انتظار تمام دکترها جوابم کرد ...

عزیزم... حالا که داری میگی اینقدر سختی کشیدی بیشتر باید مواظب باشی.بیشتر باید قدرشو بدونی.  والا بلا استرس و گریه  از بلند کردن وزنه صد کیلویی واسه زنه باردار بدتره. میدونی سر این گریه ها چقدر نی نی اذیت شده ورودش به دنیا رو با اه و ناله و اشک شروع کردی. یه لطفی به خودت و نی نیت بکن گوشیت رو بذار کنار تو نت نچرخ بخصوص نی نی سایت. این گوشی مضرترینه و به کوچکترین علایمی هم واکنش نشون نده هر بدنی متفاوته. فقط به خودت برس و آرامش داشته باش .از مغزیجات خام بخصوص بادام و گردو و میوه ها غافل نباش هیچ مولتی ویتامینی جای غذای طبیعی نمیگیره.  ایشالله نی نیت رو سالم بغل کنی

عزیزم... حالا که داری میگی اینقدر سختی کشیدی بیشتر باید مواظب باشی.بیشتر باید قدرشو بدونی.  وال ...

ممنون از دلسوزی هات خواهر مهربونم ممنون ممنون 

ببخش یه سوال دیگه الان نی نی ضربه زد اما سمت راست من همش سمت چپ حس میکردم ینی چ جوری شده ؟؟؟

ممنون از دلسوزی هات خواهر مهربونم ممنون ممنون  ببخش یه سوال دیگه الان نی نی ضربه زد اما ...

نی نی الان قدش بلند شده ممکنه سرش سمت راست باشه پاهاش سمت چپ .یا بر عکس و ممکنه تو هر دو طرف حسش کنی

نی نی الان قدش بلند شده ممکنه سرش سمت راست باشه پاهاش سمت چپ .یا بر عکس و ممکنه تو هر دو طرف حسش کنی

ینی دست پا سرش ضربه میزنه ما متوجه میشیم ؟

ینی چرخ میخوره ؟؟خطره ندارع بخاطر بند ناف ؟

نه عزیزم همه بچه ها اینجوری تکون میخورن. هیچ خطری نداره. حالا حتما میخواهی نگران بند ناف باشی. شما سعی کن حرکت های خودت و اروم انجام بدی مخصوصا پهلو به پهلو شدن. پله اصلا نرو. خم راست هم نشو خیلی بده