2777
2789
عنوان

پارگی کیسه آب در هفته ۲۴

4022 بازدید | 35 پست

سلام خانوما من ی زایمان زودراس هفته ۲۴ و ۳ روز داشتم به علت پارگی کیسه آب بچم نموند البته یک هفته قبلش آبریزش داشتم بعد کلن دهانه باز شد کلی آب ازم ریخت اینم جواب پاتولوژی منه میخوام بدونم علت پارگی نوشته چیه؟؟ عفونت باعث شده؟ کسی میدونه جوابشو ممنون میشم ازش ؟؟؟

. clinical: not provided 

Macroscopic: specimen received in formalin labeled as endometrial cavity content consists of multiple pieces of irregular brown soft tissue admixed with blood clots. TM:3*2*1 cm  SOS:M/1  E:30%

. Microscopic: supported by following dx

Diagnosis: Endometrial cavity content curettage _ Hemorrhagic and necrotic decidual tissue

استغفرالله ربی عالمي 🌸🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بالینی: ارائه نشده است

ماکروسکوپی: نمونه دریافت شده در فرمالین با برچسب محتوای حفره آندومتر شامل چندین قطعه بافت نرم قهوه ای نامنظم است که با لخته های خون مخلوط شده است. TM:3*2*1 سانتی متر SOS:M/1 E:30%

. میکروسکوپی: توسط dx زیر پشتیبانی می شود

تشخیص: کورتاژ محتوی حفره آندومتر _ بافت دسیدوال هموراژیک و نکروز

گاهي اوقات خسته ميشم از بچه داري،كلافه ميشم از بيداري هاي شبانه،دست تنها تو ي شهر غريب كه هيچكسو نداري بياد تا پيشت احوالت رو بگيره داغونم ميكنه،(اما)مهم اينه كه پسرم حالا تو بغلمه،همدم تنهايي هامه*****خدايااااشكرت*****تيكر بارداري دوممه💞کاربر سال ۹۷ هستم بچه ها(الان دوتا پسر دارم یکی متولد۹۸ اون یکی هم ۱۴۰۰)امیدوارم خدا تموم آرزوهاتون برآورده کنه❤️

عفونت یکی از دلایل میتونه باشه.گاهی ناهنجاری های رحم مثل فیبروم یا شکل غیر طبیعی رحم که تحمل بزرگ شدن جنین رو نداره یه دلیل دیگه است که با عکس رنگی مشکل رحم مشخص میشه. گاهی مشلات خود ایمنی که باید آزمایش بدی چک بشی. ولی اگر این مشکلات رو نداشتی بارداری بعدی باید استرس رو کنترل کنی و از لحاظ مواد غذایی مثل ویتامین ث . امگا 3 و گروه ب بدنت نیاز نداشته باشه. هر روز باید منابع ویتامین ث مثل مرکبات فراوون تو رژیم غذاییت باشه هر روز دو تا خرما 10 تا بادوم 2 تا گردو البته خام و بو نداده. و میوه و سبزیجات فراوون بخوری. امگا 3 هم مکملش رو از سه ماهه دوم باید مصرف کنی. اگه اضافه وزن داری قبل بارداری کم کنی. و دوری از امواج مثل موبایل و وای فای بسیار اهمیت داره گاهی میتونه دلیل باشه بعضی بدن ها حساسیت بالایی دارن و اینجوی واکنش نشون میدن. همچنین آلودگی های محیطی مثل ظروف تفلون یا سرامیکی و گرانیتی. حتما قابلمه ها کتری چای از جنس استیل اصل داشته باش. غذاتو تو ظروف پلاستیکی و ملامین نخوری. قاشقی که غذاتو هم میزنی چوبی باشه. و اینکه مشکل دندانی نداشته باشی عفونت لثه یکی از دلایل زایمان زودرسه. 

متاسفانه اکثر اونایی که بدون دلیل کیسه آبشون پاره میشه تو بارداری بعدی تکرار میشه وپزشکا به هیچ وجه از لحاظ کمبود مواد معدنی و مسائل محیطی مورد بررسی قرار نمیدن در صورتی که کمبودها به خصوص ویتامین ث خیلی موثره.

تو این ضمینه فقط خودت میتونی به خودت کمک کنی یک سال صبر کن تو این مدت خودتو تقویت کن از مغزیجات غافل نشو میوه و سبزی بخور هر روز ورزش کن از استرس دور باش امید که بارداری سالمی تجربه کنی.

عفونت یکی از دلایل میتونه باشه.گاهی ناهنجاری های رحم مثل فیبروم یا شکل غیر طبیعی رحم که تحمل بزرگ شد ...

ممنونم عزیزم از توضیح خوبت و کامل واضح لطف کردی اما من بعد زایمان زودراسم مولتی ویتامین پریناتال هفته س بار ادامه دادم و میخورم توش ویتامین سی داره باید جدا هم مصرف کنم یا کافی بنظرت اخه ویتامین سی رو سیستم ایمنی تاثیر میزاره میترسم مشکل ایمنی پیدا کنم ؟

استغفرالله ربی عالمي 🌸🍃

عزیزم هیچی جای تغذیه طبیعی رو نمیگیره. مکمل ها ضرر خوشون رو دارن تاثیرشون همون زمانیه که میخوری اگه بذاری کنار بعد یه مدت کوتاه باز دچار کمبود میشی. از طرفی قبل بارداری سه ماهه اول حتی دکترا هم توصیه نمیکنن مکمل بخوری فقط از سه ماهه دوم به بعد. چون مولتی ویتامین ها به خصوص گروه ب و آهن که توشون هست تو بدن اگر انباشته بشه هم باعث اسیب به کبد و کلیه میشه هم ریسک اوتیسم در جنین رو چند برابر افزایش میده.  ویتامین ث به صورت قرص به طور مداوم کلیه و طحال رو داغون میکنه. وقتی اینهمه منابع طبیعی ویتامین هست چرا قرص؟؟؟ تو هر میوه و سبزی که فکر کنی ویتامین ث هست. روزی 10 تا بادام خام بخور چندبرابر هر مولتی ویتامینی بهت انرژی میده.

بعدش هم مکمل ها کاری کنن با بدن که بدنت بعد از مدتی توانایی جذب ویتامینهای طبیعی رو از دست بده

به نظرم شما سه ماه از زایمانت گذشت اول برو از لحاظ مسائل ایمنی و انعقادی بررسی کامل شو و عکس رنگی هم بده که مطمئن بشی مشکلی نداری. و در کنارش با تغذیه طبیعی و ترک تمام مواد سوپری و فست فود شکر و انجام ورزش مداوم خودتو برا بارداری بعدی آماده کن.  دربند مکمل و ویتامین هم نباش.