2777
2789

یبارم چن تا بوته کاشته بودیم پژمرده بودن اولش بعدش خوب شدن سرحال بودن بعد مامانبزرگم پرسید از بوته ها چخبر گفتم هامیسی دوروب دی (همشون راس شدن) 😐 همشون خندیدن من اصلا بروم نیاوردم 

عاشق تاپیکای جنجالی و عکس تگم کنین لطفا😍❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اجازه اسی 

دوستان میشه این تاپیکم رو گزارش بزنید پاک بشه. ممنون میشم 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4878457/یه-درخواست-مشاوره-و-راهنمایی-دارم-لطفا?postId=150935966

تاریخ شروع رژیم:20/06/1401. وزن فعلی :82 وزن هدف اول: 72 وزن هدف نهایی: 68
میرفتم کلاس قران بچه بودم رو یکی کراش بودم برا مجلس اختتامیه قرار شد یه شعر بخونم رفتم که بخونم دیدم ...

منم یکبار تو‌صف مدرسه بزور بردنم جلو قرآن با قرائت بخونم ولی تا گفتم بسم الله غش کردم اون جلو از خنده همه هم غش کرده بودن اصلا بلد نبودم بخونم

کلاس قرآن مگه تفکیک جنسیت نمیشه؟

اره یارو همشهریمون بود ولی مجلس اختتامیه جدا بود من باید سمت مردا میخوندم🤣🤣

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:) 
منم یکبار تو‌صف مدرسه بزور بردنم جلو قرآن با قرائت بخونم ولی تا گفتم بسم الله غش کردم اون جلو از خند ...

واییی خیلی بدههه😂😂😂

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:) 

یه همسایه داشتیم دخترش همسن من بود

یه داداش بزرگ داشت 

داداشه اومد تو اتاق بخوابه به دوستم گفت موهامو شونه کن خوابم ببره ... 

من خل چل که همیشه آرزوی داداش بزرگ داشتم به دوستم گفتم بده من براش شون بزنم 👀🙄🥴🥴🥴

اولش داداشه متوجه نشد ولی بعد برگشت یه نگاهی بهم انداخت آب شدم از خجالت 

هنوزم به خودم فحش میدم 

😏🖤 😆😆😆 

خواهرمم همرام بود اومدیم خونه تعریف کردددد🤫🤦🏻‍♀️🥲 

خانواده هم که بافرهننننگگگگ 😑😓🤕 دیگه خودتون تصور کنید 😭😭😭

🍃🌺 اگه میتونی یه صلوات برام بفرست 🌺🍃   
ی بار رفتم سرکلاس همکارم اومدم برم بیرون در زدم رفتم بیرون تا ۱ماه سوژه شاگردام بودم 

🤣🤣🤣🤣🤣 کاپ و اسکار بهترین سوتی تاپیک تعلق میگیره ب شما

دعا کن امسال حاجت روا شم مادر بشم🥺❤🤰🏻و انشاءلله خدا منو لایق فرزندان سالم و صالح بدونه🤱🏻تو نی نی سایت لایک مثل بووووق ماشین به معنا های مختلفه 😂