2777
2789
عنوان

برای خرید جهازتون همسرتونم بود؟

| مشاهده متن کامل بحث + 728 بازدید | 68 پست
اصلا اینکارو نکنی...منو خانوادم فوق العاده بی تجربه بودیم بار اول ک تیکه های بزرگ و خریدیم شوهرمم بو ...

ای وای منم به این چیزاش فکر میکنم .....شما چه مارکی خریدی تیکه های اصلی آشپزخونه رو؟

میوتی میم🐈یه تعلیقی بیچاره😁
عععع دیپونت یخچال فریزر دوقلوی خوشگل ک یخساز هم داشته باشه داره؟

نمیدونم یخساز داره یا نه ،برای من یخساز نداره ولی خدایی من راضیم خیلی خوبه بین طبقه های فیریزرش شیشه هست 

میشه برای سلامتی دخمل نازم  یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم  🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب ما همه چی با خودمونه برای همین ک میپرسم همسرم باشه یا ن

لزومی نداره باشن چون پدرت میخاد هزینه رو بده بعد ممکنه ایشوون توقعاتشون با بابات یکی نباشه بعد چون پدرت میخاد هزینه رو بده انتظار داشته باشه نظر خودش بشه این خودش میشه باعث و ببانی اختلاف الکی الکی 

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸
ربطی به همسرم نداره جهاز با دختره

بابات بیچاره می خواد بخره بنظرم شوهرت رو نبر 

میشه برای سلامتی دخمل نازم  یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم  🤲
لزومی نداره باشن چون پدرت میخاد هزینه رو بده بعد ممکنه ایشوون توقعاتشون با بابات یکی نباشه بعد چون پ ...

آره ولی از طرفی هم به این فکر میکنم ک یوقت ناراحت بشه ک نبردیمش

خیر اگه منطقی باشن ناراحت نمیشن چون پول پدرتونه 

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸
ای وای منم به این چیزاش فکر میکنم .....شما چه مارکی خریدی تیکه های اصلی آشپزخونه رو؟

من حدود ۵ سال پیش بود..چندتا رو دوو گرفتم،مولینکس،توشیبا

این روزا.. یه "قاب عکس خالی" ام..
ما جهیزیه رو خودمون خریدیم پدرم دخالتی نداشتند

پول مشترک بین خودتون و همسرتون؟ ما رسم داریم همشو بابام بده برای همین سوال شده برام شوهرم و ببریم یا ن

طبقه بالای خونه پدری خونه مجردی داشت با وسایل گفت همینا خوبن 😑ولی پولش بابام داد بهم 

آهان خودت دلت وسیله نو نمیخواست؟

میتونی بهش نگی که برای این دارین میرین، ی دلیل دیگه بگو، بعد بگو اونجا این تصمیم رو گرفتیم، حتی میتونی کلا نگی که از از اونجا خریدین.هرجور که صلاح میدونین، شوهرا هرچی کمتر بدونن بهتره

این روزا.. یه "قاب عکس خالی" ام..