2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب همه ماشین لاکچری دوس دارن . خودم لامبورگینی  ولی از اونجا ک پول ۸۰ نسلمون هم جمع کنیم باز ب ...

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

اینجا استارتر پیکنیک روشن کرده،ما هم تو فضا😄😄😄

تویوتا های لوکس .و عشق موتور سنگین 

بنام خدای 🌈عضو گروه آبی 💙💙💙تاپیک مانکن های زیبا .قد ۱۷۰ .وزن اولیه ۹۳↩ وزن فعلی ۷۷.وزن هدف چالش پاییزی۷۸ شب یلدا ↩هدف سوم ۷۵🔒 .هدف نهایی ۷۰ .🔒♥️♥️من به وزن ایده عالم میرسم قبلا تونستم الانم میتونم آفرین به اراده خودم . .🎾�
😆😆😆😆😆😆😆 چن سال پیش داداشم میخواست ماشین بخره،اینقد بش گفتم اسپورتیج بخر،نخرید،عاشق پژو پارس ...

چه سلیقه ای واقعا🤣🤣🤣

خدایا تو بساز .تو بسازی قشنگه❤❤❤❤❤❤
🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ اینجا استارتر پیکنیک روشن کرده،ما هم تو فضا😄😄😄

ساقیمون کار درسته .

بخدا سخت نیست ب ارزوهامون رسیدن فقط باید از این مملکت رفت . 

فکر کن من ۳۱ بار ثبت نام کردم . هر چی نوشتم ب نامم در نیومد ک نیومد .فکر کن برای خرید ی ۲۰۷ دوساله منتظرم .

اونوقت طرف دلاله میبره و حواله میفروشه .

خب ب نظر من باید پول رو کامل دریافت کنن  تا اونا ک پول ندارن و میخوان دلالی کنن حذف بشن . 

و این طوره ک من هنوز نتونستم بعد ۷ سال زندگی حتی ماشین بخرم  .پول نرخ آزاد ندارم 

من چیزای خیییییلی بزرگ و رویایی نخواستم ولی هر چی رو از ته دل از خدا خواستم و به دلم انداخته بهش رسیدم

ازش دانشگاه خوب تو تهران خواستم داد

همسر مومن و خوب خواستم داد

یادمه به دلم یه ماشین افتاده بود زیادم مدلش بالا نبود ولی الان داریم

همیشه از یه خیابون تو تهران رد میشدیم به دلم می افتاد من خونه م اینجاس الان دقیقا خونه م همون جاس

حتی اسم همسرمم به دلم افتاده بود و به داداشام گفته بودم

الانم یه ماشین سفید که نمیگم چی😄 به دلم افتاده و مطمئنم مثل بقیه چیزا خدا شرایطشو برام اوکی میکنه 😇

اول برای حال دلم و دلت یه صلوات بفرستید...{الهم صل علی محمد و آل محمد}...دوم با هم مهربون باشید، به اندازه کافی تو جامعه پاچمونو میگیرن.... سوم اگه کامنتام دور از ادب بود یا کسی رو ناراحت کرد، ممنون میشم بهم تذکر بدید.... چهارم برای حال خوبتون دعا می کنم برای حال خوبم دعا کنید....  
اگرر خدا بخواد این هفته قراره بخریم ماشین مورد علاقه منو...

چه ماشینی بسلامتی و دل خوش

بنام خدای 🌈عضو گروه آبی 💙💙💙تاپیک مانکن های زیبا .قد ۱۷۰ .وزن اولیه ۹۳↩ وزن فعلی ۷۷.وزن هدف چالش پاییزی۷۸ شب یلدا ↩هدف سوم ۷۵🔒 .هدف نهایی ۷۰ .🔒♥️♥️من به وزن ایده عالم میرسم قبلا تونستم الانم میتونم آفرین به اراده خودم . .🎾�