من چیزای خیییییلی بزرگ و رویایی نخواستم ولی هر چی رو از ته دل از خدا خواستم و به دلم انداخته بهش رسی ...
منم اینجوری شدم...مخصوصا محل کارم هربار رد میشدم میگفتم خدایا من اینجا کار کنم...من هم یه ماشینو خیلی دوست داشتم الان قراره این هفته بخریم...هرچند از پارسال به اینور خیلی گرونتر شد گفتم دیگه عمرا بشه ... ولی اوکی شد بلاخره...باور خیلی مهمه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
[QUOTE=248499807]بابام پولشو میخواست بده😑اونم راضی بود ب شاسی کلن بحرف من اگ گوش کرده بود الان ان شاالله زود بخره تفاوت رو احساس کنه ...دست کافرو بلاد کفر درد نکنه اعصاب ادم خورد میشه همش ب فکر اسایش مردم هستن لعنتیا😅
منم اینجوری شدم...مخصوصا محل کارم هربار رد میشدم میگفتم خدایا من اینجا کار کنم...من هم یه ماشینو خیل ...
چه عالی🥰🥰🥰
ان شاءالله بهترین ها برات رقم بخوره.. چرخ ماشینتم همیشه بچرخه😉🥰
اول برای حال دلم و دلت یه صلوات بفرستید...{الهم صل علی محمد و آل محمد}...دوم با هم مهربون باشید، به اندازه کافی تو جامعه پاچمونو میگیرن.... سوم اگه کامنتام دور از ادب بود یا کسی رو ناراحت کرد، ممنون میشم بهم تذکر بدید.... چهارم برای حال خوبتون دعا می کنم برای حال خوبم دعا کنید....
چه عالی🥰🥰🥰 ان شاءالله بهترین ها برات رقم بخوره.. چرخ ماشینتم همیشه بچرخه😉🥰
مرسی عزیزم من 206 دارم خودم نامزدم قراره بخره ...حالا در آینده قصد آشوب و دست گذاشتن رو ماشینشو دارم وگرنه خودم از این پولا ندارم لامصب بعد اینهمه سال کارکردن و سختی ...