2777
2789
 یکی از آرزوهام...خیلی گرونه ما که پولمون نمیرسه ولی یکی داشت سوار شدم خیلی با ابهته لاناتی

خیلی 😅

دختره تو پیاده رو با سگش راه می‌رفت تا سگه دوید دختره گفت: نرو گم میشی مامانی!!                             یادبچگیم افتادم تاتو پیاده رومیدوییم مامانم داد میزد ندو گم میشی توله سگ!! 😐
عشقه لامصب من عاشقشم...ابهت داره 

آره خیلی 🥺

دختره تو پیاده رو با سگش راه می‌رفت تا سگه دوید دختره گفت: نرو گم میشی مامانی!!                             یادبچگیم افتادم تاتو پیاده رومیدوییم مامانم داد میزد ندو گم میشی توله سگ!! 😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من در حال حاظر یه پارس صفر داریم .انشالله یه دوسال دیگه یه دنا پلاس میخریم

بنام خدای 🌈عضو گروه آبی 💙💙💙تاپیک مانکن های زیبا .قد ۱۷۰ .وزن اولیه ۹۳↩ وزن فعلی ۷۷.وزن هدف چالش پاییزی۷۸ شب یلدا ↩هدف سوم ۷۵🔒 .هدف نهایی ۷۰ .🔒♥️♥️من به وزن ایده عالم میرسم قبلا تونستم الانم میتونم آفرین به اراده خودم . .🎾�
خيلى خوشگله و آپشن داره 

اوهوم عالیه

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
انشالله بهتر تراش قسمت شما...البته ما هم هنوز نخریدیم...این هفته اگر قسمت شد 

مرسی عزیزم .انشالله به دل خوش 

بنام خدای 🌈عضو گروه آبی 💙💙💙تاپیک مانکن های زیبا .قد ۱۷۰ .وزن اولیه ۹۳↩ وزن فعلی ۷۷.وزن هدف چالش پاییزی۷۸ شب یلدا ↩هدف سوم ۷۵🔒 .هدف نهایی ۷۰ .🔒♥️♥️من به وزن ایده عالم میرسم قبلا تونستم الانم میتونم آفرین به اراده خودم . .🎾�
انقدددد دوس دارم این ماشین تخم مرغیاروو کوچیکه فضای دنجی داره.. حال میده تنهایی بزنی به طبیعت خودتیو ...

منم خیلی خوشم آمد ازششششش 

جون میده فقط برا رانندگی 

من از ماشین های بزرگ بدم میاد

وزن اولیه۶۷ هدف اول۶۵ هدف دوم ۶۳هدف سوم۶۰ هدف اخر۵۷
منم خیلی خوشم آمد ازششششش  جون میده فقط برا رانندگی  من از ماشین های بزرگ بدم میاد

چقد منیی.. دقیقا از ماشین های بزرگ بیزارم.. جز جیپ که واقعا استثناس  چیسان فیسانی نیست

من همیشه ته دلم ادمهارو دوست دارم اما نمیدونم چرا اونها هیچوقت اینو نفهمیدن, اخه من واسشون هیچ سودی ندارم. شاید برای همینه هیچ دوستی ندارم. "مکس"............هیچوقت قلب آدمهارو نشکن چون یکی ازش دارن..بجاش استخوناشونو بشکن که 206تا ازش دارن :] ....یه اوتاکو و آرمی که همه جا ول میچرخه
چقد منیی.. دقیقا از ماشین های بزرگ بیزارم.. جز جیپ که واقعا استثناس    چیسان فیسانی نیست

😂😂😂😂😂😂😂😂راستشو بگم حس میکنم رانندگی باهاشون سخت تره

وزن اولیه۶۷ هدف اول۶۵ هدف دوم ۶۳هدف سوم۶۰ هدف اخر۵۷
😂😂😂😂😂😂😂😂راستشو بگم حس میکنم رانندگی باهاشون سخت تره

ماشینای بزرگ؟

من همیشه ته دلم ادمهارو دوست دارم اما نمیدونم چرا اونها هیچوقت اینو نفهمیدن, اخه من واسشون هیچ سودی ندارم. شاید برای همینه هیچ دوستی ندارم. "مکس"............هیچوقت قلب آدمهارو نشکن چون یکی ازش دارن..بجاش استخوناشونو بشکن که 206تا ازش دارن :] ....یه اوتاکو و آرمی که همه جا ول میچرخه
اره حسم اینطور میگه

منم فک میکنم همینجوره.... هرچی بزرگتر دردسرش بیشتر