2777
2789
عزیزم چ بسا چیزی ک فکر میکنیم خیر ما دراون هست ولی درواقع ب ضرر مابوده پس ب تقدیر راضی باش تو چ میدو ...

من راضی ام به رضای خدا ولی چون بعد از چهار سال باردار شدم خیلی برام سخته

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من راضی ام به رضای خدا ولی چون بعد از چهار سال باردار شدم خیلی برام سخته

خب همینکه ی بارداری داشتی یعنی رحمت امادگی باردارشدن داره من سه ساله حتی سقطم نداشتم بدونم لااقل بدنم امکان بارداریو داره یا تخمکام سالمه

خب همینکه ی بارداری داشتی یعنی رحمت امادگی باردارشدن داره من سه ساله حتی سقطم نداشتم بدونم لااقل بدن ...

عزیزم دکتر نرفتید

عزیزم دکتر نرفتید

والله خودم کیست ریز دارم فقط دوماه قرص خوردم دیدم فایده نداره ول کردم شوهرمم دکتر گفته بیا ازمایش بده تا حالا نرفته ولی این سری ب زورم شده میفرستمش خیر سرش فعلا زندانه دوماهه رفته ی ماه دیگع میاد شما دلیل سقطت چی بوده؟اگه ی بار حامله شده باشی بدن برای بارداری دوم امادگی بیشترداره عزیزم

برای چی زندان من تو این پنج سال که ازدواج کردم همه آزمایشات رو انجام دادیم هم خودم سالم هستم هم همسرم همسرم فقط یه کوچولو کم تحرکی اسپرم داره اونم خیلی کم البته ما هم بعد از سه سال دکتر رفتیم من سنم کم بود ازدواج کردم ۱۵ سالم بود علت سقط نفهمیدم جنینم قلبش تشکیل شده بود تو ده هفته افتاد به لکه بینی و خونریزی و کورتاژ شدم

والله خودم کیست ریز دارم فقط دوماه قرص خوردم دیدم فایده نداره ول کردم شوهرمم دکتر گفته بیا ازمایش بد ...

کیست ریز یعنی همون پلی کیستیک

برای چی زندان من تو این پنج سال که ازدواج کردم همه آزمایشات رو انجام دادیم هم خودم سالم هستم هم همسر ...

شاید اسپرم شوهرت ضعیف بوده درهرصورت مشخصه درمان شما تقویت بدنه حتما هردوتون بادام زیاد بخورین وچهارمغز براتون مفیده مشکلتون قابل حل انشاالله عزیزم