2777
2789
عنوان

چرا بعضی از بلاگرا اینجورین؟؟؟؟🙄🙄🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 56 پست

چندوقته پیش دنبال میکردم بخدا افسرده وبی میل شدم به زندگیم  ازبس زندگیشونو بازندگی خودم مقایسه میکردم همش درحال گشت وگذارو بهترین سفروغذا وخونه وماشینو دارن ولی بعد باخودم گفتم 

اینا ی مشت مفت خور افاده ای ان واینکه هیچ زندگیی بی مشکل نیس و واسه ارامش خودم همشونو انفالو کردم الان راحتم😬🙂

بنظرم اینستا اضافه س کاربردی نداره البته واسه منی ک فقط میرم نگا میکنم ونتمو حروم میکنم ولی نمیتونم ازش دل بکنم🥴🥴

رو سر در اینستا گرام زده این سایت برای نمایش لایف استایل شما لباس رستوران و.... نگفتن از مشکلاتون بگ ...

خیلی وقتا بیرون یه چیزی نشون میدن و میگن تو پیج یه راه دیگه میره دیدم کا میگم میاد از عشق و محبت و همراهی و همسر میگه اونوقت خودش جداشده🙄🙄🙄🙄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندوقته پیش دنبال میکردم بخدا افسرده وبی میل شدم به زندگیم  ازبس زندگیشونو بازندگی خودم مقایسه ...

افرین بدترین حس حس مقایسه ایه که به ادم دست میده دقیقا زدی توخال چقدر افسردگیارو بیشتر میکنه چقدرادمارو اذیت میکنه که حسرت نداشته هاشونو بخورن به جا لذت بردن از داشته هاشون 

استوری هاشون قشنگه 😶😂 از بیکاری فقط اینا رو دنبال میکنم وگرنه حوصله بلاگرا رو ندارم

اگه قول نمیدی فالو نمیکنی و یواشکی فقط استوری نگاه میکنی برو علی شکارچی و نگاه کن زنش داره طلاق میگیره سرت قشنگ گرم میشه همش خطو نشون استوری میکنن😂

من یه بلاگر فالو داشتم شیوا .هرروز حسرت زندگیش میخوردم دیگه نابود شده بودم از بش حسودیم میشد بهش انف ...

ایناناخواسته هست ها وگرنه اگه داخل زندگیاشونم ببینی شاید متنفربشی ازشون...خودتودریاب بهتر ازخودت نیست

اگه قول نمیدی فالو نمیکنی و یواشکی فقط استوری نگاه میکنی برو علی شکارچی و نگاه کن زنش داره طلاق میگی ...

ارزش نداره اخرش که چی مثلا جداشدن و زندگی دوتاادم صربا فقط نمایش دادنشون نه اموزشی نه راه درستی نه حل مشکلی و...چه بدردی میخوره؟

نخند بابا طرف شبیه عن شترمرغ میمونه  بعد انچنان قربون صدقش میرن طوری ک حاضرن برن دستشویی خ ...

هدف این عده الکی قربون صدقه رو چیه نمیدونم....یا تابلاگری نیست پیام و اینا که کجایی توضیح بده و فلان خب به شماچه زندگی هم نباید بکنن ...گرچه مقصر اونایین که الکی یکی و بزرگ میکنن و دنبال میکنن