2777
2789
عنوان

چرا بعضی از بلاگرا اینجورین؟؟؟؟🙄🙄🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 56 پست
من خودم تازه دیدمشون برام جالبن و البته تعجب میکنم از زن اوللللش

حیف وقتم برااین چیزا بره ولششششش کن بابا توهم نرو دنبالش یه وقتی مزاد که دیگه وقتی برای زندگیمون نداریم اون موقع نه زن اول اون و نه استوریاش و نه هیچ چیز دیگه ای بدادمون نمیرسه و وقت رفتنه تاوقت هست زندگی کنین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ پول مفتی ولی در میارن

یه قانونی هست باعث آرامش زندگی میشه اینکه تو همه موارد نسبت به این چیزا بگه به من چه به توچه ....یه داستانی هست قشنگه:

شخص فضولی به ملانصرالدین گفت: همسایه ات عروسی دارد.
ملا گفت: به من چه!
آن شخص گفت: شاید برای شما شیرینی و شام بیاورند.
ملا گفت: به تو چه!

یه قانونی هست باعث آرامش زندگی میشه اینکه تو همه موارد نسبت به این چیزا بگه به من چه به توچه ....یه ...

من برام مهم نیست مثل بعضیا حسرت نمیخورم

ولی اینام دارن پول مفت درمیارن کارگر اینهمه زحمت میکشه چندرغاز بعد یه بلاگر به لطف مردم ساده پشت مبل تو دوثانیه خداتومن پول مفت میگیره

من برام مهم نیست مثل بعضیا حسرت نمیخورم ولی اینام دارن پول مفت درمیارن کارگر اینهمه زحمت میکشه چ ...

موافقم اون کارگر برکت پولشم میگیره بالاخره خدابراش جبران میکنه یه جایی اززندگی کسی به جایی نمیرسه مگر راسختی ...پول نبودنش سخت هست عذاب هست ولی دارایی کم ولی حلال بهتراز ثروت باداورده و حرومه 

ممنون گلم من خودم انلاین شاپ دارم سفارش مشتریام مونده بیچاره ها جیکشونم در نیومده دیگه از فردا کم ک ...

ان شالله برکت و روزیت زیاد باشه بهتریناروخدابرات رقم بزنه